Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hemen düzelttimBaşlıkta mayıs başı demek istedin sanırım?![]()
Ayyy hemen düzelttim![]()
Hadi inşallah güzel haberlereeee...Benimde bat 26 nisan![]()
Teşekkür ediyorum evet değerlendirmeye çalışıyoruz halenBu arada harika kilo vermişsin tebrik ederim. Nisanda ovülasyonu değerlendirdin mi? Benim bat 22 nisan
![]()
Umarım güzel bir şeyin lekesidir oBat 17 Nisan... Akşamüstünden beri az az lekelenmem oluyor,adet mi oluyorum 6 gün var daha nedir anlayamadımnormalde düzenli 28-30 günde bir adet olurum. Afedersiniz külota bulaşmayan ama sildikçe gelen bı pembelik
Yerleşme olabilirBat 17 Nisan... Akşamüstünden beri az az lekelenmem oluyor,adet mi oluyorum 6 gün var daha nedir anlayamadımnormalde düzenli 28-30 günde bir adet olurum. Afedersiniz külota bulaşmayan ama sildikçe gelen bı pembelik
Hadi inşallahBenimde bat 26 nisan inşallah uğurlu gelir topik![]()
Merhabalar kızlar benimde 1 kimyasalım var ocakta bat 20 Nisan umarım hamişlerle dolu bir forum ölünen de
Merhabalar kızlar benimde 1 kimyasalım var ocakta bat 20 Nisan umarım hamişlerle dolu bir forum olur
İnşallah öyle olurMerhabalar kızlar benimde 1 kimyasalım var ocakta bat 20 Nisan umarım hamişlerle dolu bir forum olur