Bat tarihimi bilmiyorum ;(

trykglsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
139
105
53
32
Selam kizlar evlendikten sonra birden kilo aldim adetim duzensizlesti.. bazen 29 gun bazen 33 bazen 42 lere kadar cikiyordu.. doktorum pko lu oldugumu soyledi adetle beraber 13. Gun gel dedi gittigimde iki buyuk yumurtan olusmus ve catlamaya baslamislar 3 gun iliski olacak dedi.. ayin 2 sinde yumurtm catlamaya baslamissa ne zaman adet olmam gerekir duzensizlik vardi ya kafam karisik o yuzden..

duzensiz reglinde tarihi bilemeyiz ki cnm. ama yumurtladiktan 14 gun sonra regli gelir genelde. hamileligini ogrenmek icin soruyosan en son iliskindan bi 12-14 gun sonra kan tahlili yaptir. en erken sure.

duzensiz reglinde tarihi bilemeyiz ki cnm. ama yumurtladiktan 14 gun sonra regli gelir genelde. hamileligini ogrenmek icin soruyosan en son iliskindan bi 12-14 gun sonra kan tahlili yaptir. en erken sure.
Sabirsizlandigimdan yumurtlamadan 10 gun gectikten sonra kan testi yaptm negatif cikti erken mi yaptirdim acaba.. ay insan cocuk isteyince hergun test yapasi gelio

Sabirsizlandigimdan yumurtlamadan 10 gun gectikten sonra kan testi yaptm negatif cikti erken mi yaptirdim acaba.. ay insan cocuk isteyince hergun test yapasi gelio
oyle canim cok iy anliyorum seni. ama bekle acele etme cikmayabilir. sen en son iliskini baz al inun ustune 12 ekle ole yaptir.

oyle canim cok iy anliyorum seni. ama bekle acele etme cikmayabilir. sen en son iliskini baz al inun ustune 12 ekle ole yaptir.
Suan 16. Gundeyim yarin yaptirayim bakalim.. 1 bucuk yildir olmadi en son doktora gittim iste pkolu oldugumu ogrendim yumurtalar gelismiyormus meger ilacla buyuduler bu ay :).. Allah isteyen herkese versin insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…