Bat yarın olup acaba hamilemiyim diyenler

Piraye089

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
592
201
23
35
KIZLAR benim yarın Regl günüm ama dua ediyorum inşallah bebiş vardır:dua:sizler nasılsınız benim gibi yarını bekleyen var mı? Belirtileriniz nedir buyrun arkadaşlar toplanalım belki aramızdan annişler çıkar :dua:

Benim 2-3 eylul. Bende bekliyorum bakalim :) hayirlisi olsun hakkimizda :)

Slm kızlar bende yarın adetimi bekliorum dayanamadım test yaptım yine negatif çıktı moralim çok bozuldu yaa sizce erken mi yaa

Ben 4 gün önce yapmıştım ama normal gebelik testi almıştım negatif çıkmıştı ;( ama yine bi umut bekliyorum

Benim de 5 eylül, zaman gecmiyor sanki.. Ilk denememiz ve nedense olmazsa cok uzulecek gibiyim. Aslinda akisina biraktik yani ne zaman nasip ederse Rabbim diyoruz genciz daha. Ama bu hormonlar devreye giriyor kadinlarda herhalde:) erkekler bizim kadar meraklanmiyor

Benim de 5 eylül, zaman gecmiyor sanki.. Ilk denememiz ve nedense olmazsa cok uzulecek gibiyim. Aslinda akisina biraktik yani ne zaman nasip ederse Rabbim diyoruz genciz daha. Ama bu hormonlar devreye giriyor kadinlarda herhalde:) erkekler bizim kadar meraklanmiyor
Üzülme cnm çok yeni benden de yeni :)

Eveeeeet Canlarrr ordamısınız ? İyi haberler var mı? Ne alemdesiniz ? Benim bugün Regl günüm olmadım henüz;) ya sizler ???

Back
X