Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi mi yaptın cnmSlm kızlar bende yarın adetimi bekliorum dayanamadım test yaptım yine negatif çıktı moralim çok bozuldu yaa sizce erken mi yaa
Yok cnm normal gebelik testi yaptım çıkmadı malesefErken gebelik testi mi yaptın cnm
Normal olanı adet geçinçe yapmak gerek diyorlar sen erken gebelik testi yap eğer Regl olmazsanYok cnm normal gebelik testi yaptım çıkmadı malesef
benimde yarın bat inşallah olmamYok cnm normal gebelik testi yaptım çıkmadı malesef
İnşallah Can'ım hepimizin gönlüne göre versin anniş olalım bizde destek olalım cnm sen ne zamandır istiyorsunBenim de yrn.Sabah dayanamayıp erken gebelik yaptım.Bu ay yine negatf maalesef inş.sizlerde vardır
İnş cnm yaa bu ay gusel haberler alırız çok moralim bozuk Rabbim yardımcımız olsunNormal olanı adet geçinçe yapmak gerek diyorlar sen erken gebelik testi yap eğer Regl olmazsan
Amin inş.4 aydır korunmuyoruz canım. Yasımdan dolayı acele ediyorum. 34 yaşındayım.İnşallah Can'ım hepimizin gönlüne göre versin anniş olalım bizde destek olalım cnm sen ne zamandır istiyorsun
Hayırlısıyla sende inşallah hamile kalırsın Can'ım benim yaşım 27Amin inş.4 aydır korunmuyoruz canım. Yasımdan dolayı acele ediyorum. 34 yaşındayım.
Senin daha cok erken. Allahım tez zamanda nasip etsin inş.Hayırlısıyla sende inşallah hamile kalırsın Can'ım benim yaşım 27
Üzülme cnm çok yeni benden de yeni :)Benim de 5 eylül, zaman gecmiyor sanki.. Ilk denememiz ve nedense olmazsa cok uzulecek gibiyim. Aslinda akisina biraktik yani ne zaman nasip ederse Rabbim diyoruz genciz daha. Ama bu hormonlar devreye giriyor kadinlarda herhalde:) erkekler bizim kadar meraklanmiyor
Amin Can'ım inşallahİnş cnm yaa bu ay gusel haberler alırız çok moralim bozuk Rabbim yardımcımız olsun
Adet oldum bugün benden kötü haber malesefEveeeeet Canlarrr ordamısınız ? İyi haberler var mı? Ne alemdesiniz ? Benim bugün Regl günüm olmadım henüzya sizler ???
Hayırlısı olsun Can'ım hepimiz için bende de pek umut yok aslında ama olsun hep dualarımızda hayırlısını istemedik mi herşey Rabbim bilir üzülme .Adet oldum bugün benden kötü haber malesef![]()