- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Amin cnm doğru soyluosun inş sen hamilesindir dualarim seninleHayırlısı olsun Can'ım hepimiz için bende de pek umut yok aslında ama olsun hep dualarımızda hayırlısını istemedik mi herşey Rabbim bilir üzülme .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm doğru soyluosun inş sen hamilesindir dualarim seninleHayırlısı olsun Can'ım hepimiz için bende de pek umut yok aslında ama olsun hep dualarımızda hayırlısını istemedik mi herşey Rabbim bilir üzülme .
Değilim galiba ;( bende 5 gün önce yapmıştım test negatif ti;( bide hep diyorlar ya hamilelikte idrar koyu olur diye benim tam tersi çok açık şeffaf renkte ;(Amin cnm doğru soyluosun inş sen hamilesindir dualarim seninle
Ona bakarsan benim ki de çok koyuydu göğüslerim acayip sizlio du ama sonuç negatif...Değilim galiba ;( bende 5 gün önce yapmıştım test negatif ti;( bide hep diyorlar ya hamilelikte idrar koyu olur diye benim tam tersi çok açık şeffaf renkte ;(
Adet tarihin değişince hamile kalma Şansın var diolar bilgin varmi sence ole miDeğilim galiba ;( bende 5 gün önce yapmıştım test negatif ti;( bide hep diyorlar ya hamilelikte idrar koyu olur diye benim tam tersi çok açık şeffaf renkte ;(
Adet tarihin değişince hamile kalma Şansın var diolar bilgin varmi sence ole mi Can'ım onu hiç duymadım ama ben bişey sorayım sana sen yumurtlama tarihini nerden buluyorsun benim kullandığım program için yanlış diyorlar da
Benimde yrın batKIZLAR benim yarın Regl günüm ama dua ediyorum inşallah bebiş vardırsizler nasılsınız benim gibi yarını bekleyen var mı? Belirtileriniz nedir buyrun arkadaşlar toplanalım belki aramızdan annişler çıkar
![]()
Hayırlısı cnm inş sende bişeler vardirBenim 2-3 eylul belli olmuyor hayirlisi olsun hkkimizda :)
Hayırlısı cnm inş sende bişeler vardir
Amin inş ben artık asilama yaptıracam daha fazla zaman kaybetmek istemiorum yaa hayırlısı artıkİnsAllah tum isteyenler hamile kalir bebeklerimizide saglicakla kucagimiza aliriz :)
Amin inş ben artık asilama yaptıracam daha fazla zaman kaybetmek istemiorum yaa hayırlısı artık
3 yıllik evliyim 15 aydan beri çocuk istioruz sizNe kadar zamandir bebek istiyorsunuz??
3 yıllik evliyim 15 aydan beri çocuk istioruz siz
İnş cnm... eşimin işi çok stresli olduğu için ve doğru düzgün yan yana kalamadik bu zamana sarkti malesef inş ilk asilama da olur da rahatlarım yaaAsilama yaptir o zaman cnmm insAllah ilk asilamanda tutar :) biz 6 aylik evliyiz .temmuzda kimyasal gebelik oldu. Bu ayda beklemedeyiz
İnş cnm... eşimin işi çok stresli olduğu için ve doğru düzgün yan yana kalamadik bu zamana sarkti malesef inş ilk asilama da olur da rahatlarım yaa
:)İnsAllah cnm :)