Bata 1 hafta kala yaşadığınız gebelik belirtileriniz nedir?

Allah razı olsun kardeşim yaptım 2 gün ama şimdi antibiyotik kullandığım için bitmesini bekliyorum bu ilaçda baş ağrısı ve afedersin cırcır yaptı bi halta yaradığı yok internetten sürekli bişeyler araştırıyorum :KK61:
Evet kimisine yapıyormuş :kahve:
2 gün bi işe yaramaz ki 15 günlük iki kür yapılacak:KK43:
O zaman acil dr a git tatlım

İnşallah canım sağol... gittim hemde özele ultrasonla baktı bişey yok dedi sadece eee bişey yoksa niye adet görmüyorum daha gitmicem oraya
Bi sürü para alıyolar ama konuşmaktan acizler
Gelir soğan kuru yap sokulmene yardım eder hayirlisiyla düşünme çok benimde bir ara geç gelmişti korkmustum

Canım bazı sorularım var.. sen hangi günler denedin adetinden kaç gün sonra? Ben 7 aydır adetimin 9'u ile 20-22'sine kadar günaşırı denedim hiç denk gelmedi acaba yumurtlama günüm o zamanlar değilmiydi diyorum... İnşaaAllah şu hastalığı atlatayımda ama korkuyorum artık ilişkiye çünkü bu enfeksiyondan dolayı ya nüksederse? Bide diyolarki enfeksiyondan korunmak için ilişkiden sonra hemen tuvaletinizi yapın çünkü içimizde bekledikçe bakteriler ürüyomuş o yüzden hemen tuvaletinizi yapın diyolar diğer yandanda bebek için hemen ilişkiden sonra hemen kalkmayın diyolar bilemiyorum.... senin vaktin gelmişde ALLAH hemen nasip etti İnşaaAllah hayırlısıyla kucağına alırsın

Aynen adetim bitti 2 gün sonra falan oldu
O zamandada tutmuş bebek ve sadece 3 kere Falan denedik çünkü grip oldum baya bi hastaydım ateş vs ondan garip geliyor bana adetten sonra 3 denemeye tutması
Aceleci velet
Aynen biraz beklemek gerekiyor çocuğun olması için saatlerce değin 10 15 ek yeter sonra aç ye gidip idrar yapılabilir ben hep öyle yaptım çünkü olanda çıksın ve diye
Çok sık denemenin daha çok faydası olur diye biliyorum ama
Anlayamadım ki acaba yumurtlamaya denk mi gelmedi sizde

Valla benimde 8 gün kaldı belirtiler 15 günde başladı yani yumurtlama ve öncesi belirtilerim hala devam ediyor 8 günün sonunda da gelmezse artık hamileyim diyebilirim kasık Ağrı'sı ağızda tat almada değişiklik ve akıntıyla beraber göğüslerde büyüme ve uçlarında ağrı :işsiz: inşallah gelmiştir artık :anneadayı: :KK46: Küçük meleğim

Aynen adetim bitti 2 gün sonra falan oldu
O zamandada tutmuş bebek ve sadece 3 kere Falan denedik çünkü grip oldum baya bi hastaydım ateş vs ondan garip geliyor bana adetten sonra 3 denemeye tutması
Aceleci velet
Aynen biraz beklemek gerekiyor çocuğun olması için saatlerce değin 10 15 ek yeter sonra aç ye gidip idrar yapılabilir ben hep öyle yaptım çünkü olanda çıksın ve diye
Çok sık denemenin daha çok faydası olur diye biliyorum ama
Anlayamadım ki acaba yumurtlamaya denk mi gelmedi sizde

Vaktin gelmiş demekki hemen oldu...peki adet döngün kaç gün yani kaç günde bir görüyorsun? Benim ortalama 31-32 gündü ama bu ay ne olduysa gelmedi....bundan sonra fazla uğraşmicam saatlercede durmicam zaten uzun süre o şekilde durunca bakteri üremesi de artıyomuş
Olacağı varsa o şekildede olur zaten.... hayırlısıyla bi adet görsem ilaçlarım bitmedende deneyemiyorumda... nasip kısmet ALLAH'ın takdiri artık..

Valla benimde 8 gün kaldı belirtiler 15 günde başladı yani yumurtlama ve öncesi belirtilerim hala devam ediyor 8 günün sonunda da gelmezse artık hamileyim diyebilirim kasık Ağrı'sı ağızda tat almada değişiklik ve akıntıyla beraber göğüslerde büyüme ve uçlarında ağrı :işsiz: inşallah gelmiştir artık :anneadayı: :KK46: Küçük meleğim
İnşaallah Can'ım ❤️ Az kalmış senin yine benim 17 gün var çatlamam inşaallah beklerken o_O:KK51:

Vaktin gelmiş demekki hemen oldu...peki adet döngün kaç gün yani kaç günde bir görüyorsun? Benim ortalama 31-32 gündü ama bu ay ne olduysa gelmedi....bundan sonra fazla uğraşmicam saatlercede durmicam zaten uzun süre o şekilde durunca bakteri üremesi de artıyomuş
Olacağı varsa o şekildede olur zaten.... hayırlısıyla bi adet görsem ilaçlarım bitmedende deneyemiyorumda... nasip kısmet ALLAH'ın takdiri artık..

28 29 değişiyor dongum
Saatlerce ye gerek yok en normali 30 dk yazıyordu nette ben o kadar durmadım bile hatta kesin olmaz dedim grip yalanda olmuştum hamd olsun geldi. Darısı başına inşaAllah canım arkadaşım benim

28 29 değişiyor dongum
Saatlerce ye gerek yok en normali 30 dk yazıyordu nette ben o kadar durmadım bile hatta kesin olmaz dedim grip yalanda olmuştum hamd olsun geldi. Darısı başına inşaAllah canım arkadaşım benim

Amin inşallah gülüm ALLAH razı olsun... sende inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini
Aynen dediğin gibi nasip işte
nasip ettiğine vakti gelene veriyor ALLAH

Son düzenleme:
Amin inşaAllah sağlıklı sıhhatli alırım kucağıma Darısı sana canım benim
Şimdiden doğum sıkıntısı sardı korkuyorum yavaştan oy Anammm:D

Amin inşaAllah sağlıklı sıhhatli alırım kucağıma Darısı sana canım benim
Şimdiden doğum sıkıntısı sardı korkuyorum yavaştan oy Anammm:KK70:

Korkma bol bol dua oku ALLAH ın izniyle atlatırsın
Şimdiden düşünüpde kendini sıkıntıya sokma bak şu duayı da aklına geldikçe oku
" RABBÎ YESSİR, VE LÂ TUASSİR
RABBÎ TEMMİM BİL-HAYR"

Manası= Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim işimi hayırla sonuçlandır