Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iğneden 5-6 gün sonra başladı adet olacam desemde çok erkendi bilmiyorum artıkIğnenin etkisi olabilir canım..
Iğne vurulur vurulmaz hamilelik belirtisi olmaz...
Anladım canım ama çok erken ilacın etkisidir oİğ
iğneden 5-6 gün sonra başladı adet olacam desemde çok erkendi bilmiyorum artık
İdrar testimi yaptın kan mı yaptın? Benimde yarın 12.günüm idrar testi yapsammı diyordum ama adet olacam diye yapmıyorumAnladım canım ama çok erken ilacın etkisidir o
Benim 12.günüm... dün test yaptım negatif...
Ama bugün akıntım başladı adet olucakmış gibi karnım ağrıyor şuan..
Hakkımızda hayırlısı olsun...
Evet canım 13.gün vurdum iğneyi ve adetimin 10.günüydü belki ilk defa bu kadar erken yumurtam gelişti..Ayın 13 ünde mi vurdurdun??
Evde kendim idrar testi yaptım canım...
Aynı gün yaptırmışız canım sende 12.güne girdin ozaman.. beraberizEvet canım 13.gün vurdum iğneyi ve adetimin 10.günüydü belki ilk defa bu kadar erken yumurtam gelişti..
İdrar testi için bence çok erken bugün ecz önünden geçtim tuttum kendimi almadım ki yapamayayım diye:) zaten tatilde geldi bayram dönüşü inş adet olmazsam yaparım ak kara belli olur
Evet idrar tahlili için erken..sende ağrı sızı varmıAynı gün yaptırmışız canım sende 12.güne girdin ozaman.. beraberiz![]()
Arada bi adet olucak gibi karnım ağrıyor canım okadar.. bide bugün akıntım başladı ama çok az geliyor...Evet idrar tahlili için erken..sende ağrı sızı varmı
Aynen öyle olsa bile hemen idrara geçmiyor biraz sabretmemiz lazım bende de bel ağrısı şişkinlik var şu belirtilerim olduğunda normal de ben aynı gün adet olurum şimdide ha oldum ha olacam diyerek bekliyorum iğneyi ilk defa olunca umutlandım ama olmayacak gibi böyle giderseArada bi adet olucak gibi karnım ağrıyor canım okadar.. bide bugün akıntım başladı ama çok az geliyor...
Evet canım erken demek ki ilacın etkisi benden tamamen geçmiş :))
Geçmemiş olsaydı pozitif çıkardı belki boş yere umutlanacaktım...
Bende ilk kez oluyorum canım inşallah son olur..Aynen öyle olsa bile hemen idrara geçmiyor biraz sabretmemiz lazım bende de bel ağrısı şişkinlik var şu belirtilerim olduğunda normal de ben aynı gün adet olurum şimdide ha oldum ha olacam diyerek bekliyorum iğneyi ilk defa olunca umutlandım ama olmayacak gibi böyle giderse
Yok canım vermedi.. sana verdi mi?Sana başka ilaç verdimi rahim kalınlaştırmak için ilaç yada coraspirin felan?
Bana verdide belki gerek görmüştür bilmiyorumYok canım vermedi.. sana verdi mi?