kızlar lütfen bişey diyin bat'a 10 gün var ama benim hatta 5 gündür ağrım var bel ağrısı şişkinlik çatlatma iğnesi olalı 11 gün oldu bu kadar erken adet olabilirmiyim acaba
Anladım canım ama çok erken ilacın etkisidir o
Benim 12.günüm... dün test yaptım negatif...
Ama bugün akıntım başladı adet olucakmış gibi karnım ağrıyor şuan..
Hakkımızda hayırlısı olsun...
Anladım canım ama çok erken ilacın etkisidir o
Benim 12.günüm... dün test yaptım negatif...
Ama bugün akıntım başladı adet olucakmış gibi karnım ağrıyor şuan..
Hakkımızda hayırlısı olsun...
Evet canım 13.gün vurdum iğneyi ve adetimin 10.günüydü belki ilk defa bu kadar erken yumurtam gelişti..
İdrar testi için bence çok erken bugün ecz önünden geçtim tuttum kendimi almadım ki yapamayayım diye:) zaten tatilde geldi bayram dönüşü inş adet olmazsam yaparım ak kara belli olur
Evet canım 13.gün vurdum iğneyi ve adetimin 10.günüydü belki ilk defa bu kadar erken yumurtam gelişti..
İdrar testi için bence çok erken bugün ecz önünden geçtim tuttum kendimi almadım ki yapamayayım diye:) zaten tatilde geldi bayram dönüşü inş adet olmazsam yaparım ak kara belli olur
Arada bi adet olucak gibi karnım ağrıyor canım okadar.. bide bugün akıntım başladı ama çok az geliyor...
Evet canım erken demek ki ilacın etkisi benden tamamen geçmiş :))
Geçmemiş olsaydı pozitif çıkardı belki boş yere umutlanacaktım...
Arada bi adet olucak gibi karnım ağrıyor canım okadar.. bide bugün akıntım başladı ama çok az geliyor...
Evet canım erken demek ki ilacın etkisi benden tamamen geçmiş :))
Geçmemiş olsaydı pozitif çıkardı belki boş yere umutlanacaktım...
Aynen öyle olsa bile hemen idrara geçmiyor biraz sabretmemiz lazım bende de bel ağrısı şişkinlik var şu belirtilerim olduğunda normal de ben aynı gün adet olurum şimdide ha oldum ha olacam diyerek bekliyorum iğneyi ilk defa olunca umutlandım ama olmayacak gibi böyle giderse
Aynen öyle olsa bile hemen idrara geçmiyor biraz sabretmemiz lazım bende de bel ağrısı şişkinlik var şu belirtilerim olduğunda normal de ben aynı gün adet olurum şimdide ha oldum ha olacam diyerek bekliyorum iğneyi ilk defa olunca umutlandım ama olmayacak gibi böyle giderse