- 8 Aralık 2024
- 213
- 115
- 18
- Konu Sahibi teacherlife
merhaba kızlar
bat 4 şubat…belirtileriniz var mı ? benim ara ara gelen kasık ağrılarım var bazen sancı gibi keskin oluyor sonra geçiyor. şu anda vajina girişimde bir ağrı var sizde neler oluyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,merhaba kızlarbat 4 şubat…belirtileriniz var mı ? benim ara ara gelen kasık ağrılarım var bazen sancı gibi keskin oluyor sonra geçiyor. şu anda vajina girişimde bir ağrı var sizde neler oluyor?
inşallah vardır bebeğinizzMerhabalar,
Benim bat 1 subatdi ama olmadi) sadece son gunlerde agiz tadimda acilik var. Dilim hep aci.
ben de çok üşüyorum son 5-6 gündür, inşallah bu sefer mutlu haberi alırsınızBenim de 2 gün kaldı 21 ocakta pik gördüm.
Yumurtlamadan beri aşırı gaz var ayaklarımda bacaklarımda aşırı üşüme var ısıtamıyorum kendimi.
Bide ağız kuruluğu var çok susuyorum son bi haftadır nerdeyse alt tarafta da bi gerginlik hissi ara ara bi ağrı sızı var ama bilmiyorum adet olmam inşallah çok uzun zamandır bekliyorum
Yok yapmadim hic. Sabah belki yaparım)inşallah vardır bebeğinizztest yaptınız mı?
sonucunuzu paylaşın lütfenYok yapmadim hic. Sabah belki yaparım)
InsAllah olumlu haberler alırızsonucunuzu paylaşın lütfenben de pazartesi yapmayı düşünüyorum
Aynıyız benimde 4 Şubat. Benim karnımda garip bi şişlik ve gaz sorunum var. Arada olan kaşık batmaları ve bel ağrısı. Regl ağrısı gibi de. Yorucu bi süreçmerhaba kızlarbat 4 şubat…belirtileriniz var mı ? benim ara ara gelen kasık ağrılarım var bazen sancı gibi keskin oluyor sonra geçiyor. şu anda vajina girişimde bir ağrı var sizde neler oluyor?
evet çok yorucu beklemekAynıyız benimde 4 Şubat. Benim karnımda garip bi şişlik ve gaz sorunum var. Arada olan kaşık batmaları ve bel ağrısı. Regl ağrısı gibi de. Yorucu bi süreç![]()
Adet oldum bugunsonucunuzu paylaşın lütfenben de pazartesi yapmayı düşünüyorum
inşallah bir sonraki aya alırsınız mutlu haberiAdet oldum bugun![]()
adetiniz yaklaştı mı? yarın sabah bir test daha yapın çizgi koyulaşıyor mu onu takip edinKızlarrr merhaba ben 18 ocakra çatlatma iğnesi oldum 13 ve 14.gün testler negatif çıktı bu sabah yaptığjmda gölge çıktı marlası prodoktor belirti olarak göğüs hassasiyeti ve gaz sancım var
Reglime 3 gün var regl olacak gibi hissediyorum ama bişey yok gaz sancım da var çatlatma iğnesininde 15.günüadetiniz yaklaştı mı? yarın sabah bir test daha yapın çizgi koyulaşıyor mu onu takip edin
benimde regl sancım var ve beyaz akıntım adet olucam gibi duruyorReglime 3 gün var regl olacak gibi hissediyorum ama bişey yok gaz sancım da var çatlatma iğnesininde 15.günü
ben bugün adet oldummerhaba kızlarbat 4 şubat…belirtileriniz var mı ? benim ara ara gelen kasık ağrılarım var bazen sancı gibi keskin oluyor sonra geçiyor. şu anda vajina girişimde bir ağrı var sizde neler oluyor?
Sonucunuz ne çıktı acaba aynı belirtileri gösteriyorumBenim de 2 gün kaldı 21 ocakta pik gördüm.
Yumurtlamadan beri aşırı gaz var ayaklarımda bacaklarımda aşırı üşüme var ısıtamıyorum kendimi.
Bide ağız kuruluğu var çok susuyorum son bi haftadır nerdeyse alt tarafta da bi gerginlik hissi ara ara bi ağrı sızı var ama bilmiyorum adet olmam inşallah çok uzun zamandır bekliyorum
Merhaba son durum nedir merak ettimmerhaba kızlarbat 4 şubat…belirtileriniz var mı ? benim ara ara gelen kasık ağrılarım var bazen sancı gibi keskin oluyor sonra geçiyor. şu anda vajina girişimde bir ağrı var sizde neler oluyor?
regl oldum hatta bittiMerhaba son durum nedir merak ettim