- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
- Konu Sahibi tipistipis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi tekrarla cnm hayırlı haberlerin gelirsin inşallahKızlar adetime 4 gün var. Kaset testim böyle çıktı. Böyle olup hamile olan var mı ? Çok silikÇok üzüldüm
Allah razı olsun. Dua etmez miyim dualarım hep evlat bekleyenlerle. Bakalım kimyasal olmaz inşallah.Testi tekrarla cnm hayırlı haberlerin gelirsin inşallahbir hafta sonra yeni yerleşiyor da değer düşük te olsa yavaş artar o yüzden şuan gözükmeye bilir bn gördüm de sen yine bekle bizede dua et olur mu
![]()
Canm ben ikinci çizgiyi azda olsa goruyirm ki 4 gün var çok normal o şekilde gorunmesiKızlar adetime 4 gün var. Kaset testim böyle çıktı. Böyle olup hamile olan var mı ? Çok silikÇok üzüldüm
Umarım kimyasal değildir yineCanm ben ikinci çizgiyi azda olsa goruyirm ki 4 gün var çok normal o şekilde gorunmesi
İnsallh içinizi ferah tutunUmarım kimyasal değildir yine![]()
adetime 5 gün kala negatif çıkmıştıKızlar adetime 4 gün var. Kaset testim böyle çıktı. Böyle olup hamile olan var mı ? Çok silikÇok üzüldüm
Peki belirtiniz varmıydı mide bulantısı flan olmuşmuyduadetime 5 gün kala negatif çıkmıştı
adet günümde pozitif
üzülme erken olabilir
Hayır benim bulantım yeni başladıPeki belirtiniz varmıydı mide bulantısı flan olmuşmuydu
Merhabalar , kan testi yaptırdınız mi durum ne oldu acaba..Allah razı olsun. Dua etmez miyim dualarım hep evlat bekleyenlerle. Bakalım kimyasal olmaz inşallah.
Peki akıntın nasıldı canım.bende sürekli bi ıslaklık var sanki oldum gbiHayır benim bulantım yeni başladı
Adet olacakmış gibi kasık ağrısı olmuştu sadece
evet akıntım da çok oldu, kokusuz beyaz akıntıPeki akıntın nasıldı canım.bende sürekli bi ıslaklık var sanki oldum gbi
Şuan bende de öyle ama bilmiyorum dua edin olur mu 1 yıldır bekliyoruz inşallah bu ay vardırevet akıntım da çok oldu, kokusuz beyaz akıntı
Ay inşallah ederim tabi, allah bekleyen isteyen herkese nasip etsinŞuan bende de öyle ama bilmiyorum dua edin olur mu 1 yıldır bekliyoruz inşallah bu ay vardır![]()