Bata 4 gün varken lekelenme

Gulguzeli35

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
54
47
8
40
Merhaba bayanlar reglime 4 kala lekelenme tarzında geldi ama çok değil hafif yumurtlama günlerini değerlendirdik hep regl 15.ci günü duphaston içtim 10 gün boyunca bu üçüncü ayimdi kullanali pcos vardı bende çünkü doktorum 3 ay kullanmamı söylemişti geçen aylarda bittikten 3 gün sonra falan adet oluyordum
hemen ve çok düzenli bir şekilde kanamam oluyordu ama bu ay nedense böyle lekelenme tarzında başladı hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim hepimize inşallah bu arada 5 buçuk yaşında bir oğlum var ve ağustos ayında bir düşük yaşadım

Hakkınızda hayırlısı olsun ben yaşamadım ama yerleşme kanaması yaşayanlar varmış çoğu kişi hatta yaşıyormuş belki öyle bir şeydir ama en fazla 3 gün sürüyormuş sanırım bı takip edin kan miktarı artmazsa bence bı test yaptirmanizda fayda var

Hakkınızda hayırlısı olsun ben yaşamadım ama yerleşme kanaması yaşayanlar varmış çoğu kişi hatta yaşıyormuş belki öyle bir şeydir ama en fazla 3 gün sürüyormuş sanırım bı takip edin kan miktarı artmazsa bence bı test yaptirmanizda fayd

Hakkınızda hayırlısı olsun ben yaşamadım ama yerleşme kanaması yaşayanlar varmış çoğu kişi hatta yaşıyormuş belki öyle bir şeydir ama en fazla 3 gün sürüyormuş sanırım bı takip edin kan miktarı artmazsa bence bı test yaptirmanizda fayda var
Amin çok teşekkür ederim ♥️

Regl oldum artık yine olmadı nasip kısmet 🤲🤲

Back
X