Bata 5 gün kala gebelik testi

oznur_leyla_

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
37
9
16
33
Kızlar kalbim duracak. Üstte ki fotoğraf ucuz testle yapıldı inanmayıp sonra erken gebelik testi yaptım. Çok tuhafım çoook . daha 5 gün var adetime

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Ay hayırlı olsunnn benimde adete 5 gün var test yaopsammı bende göğüs uçlarım acıyor dokunduğumda birde akıntım var

3-4 mart, yani adet başlangıcının 14-15. Günü.. adet günümü bekleyip öyle kan vereyim diyorum değerim daha yüksek çıkar en azından
Bence hiç beklemeden kan verin, 2 günde bir vererek artışı takip edin. Olumsuz bir durum yaşanması durumunda müdehale edilebilir olur, kafanızda da netleşir. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah

Geç döllenme olmuş olabilir adet gününü beklemek daha sağlıklı olur

Ya şuan aşırı morallerim bozuldu benim test aldım evegeldim khverengi akıntım var peçeteye sildikçe geliyor adete çevircek kesin daha bata 4 gün var ya of yine hüsran olcak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…