- 11 Ocak 2019
- 37
- 9
- 16
- 33
- Konu Sahibi oznur_leyla_
Kızlar kalbim duracak. Üstte ki fotoğraf ucuz testle yapıldı inanmayıp sonra erken gebelik testi yaptım. Çok tuhafım çoook .
daha 5 gün var adetime

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlaman ne zamandı? Hayırlı olsun, kan ver.
3-4 mart, yani adet başlangıcının 14-15. Günü.. adet günümü bekleyip öyle kan vereyim diyorum değerim daha yüksek çıkar en azındanYumurtlaman ne zamandı? Hayırlı olsun, kan ver.
Bence hiç beklemeden kan verin, 2 günde bir vererek artışı takip edin. Olumsuz bir durum yaşanması durumunda müdehale edilebilir olur, kafanızda da netleşir. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah3-4 mart, yani adet başlangıcının 14-15. Günü.. adet günümü bekleyip öyle kan vereyim diyorum değerim daha yüksek çıkar en azından
Erken döllendiyse çıkar diye düşünüyorumAy hayırlı olsunnn benimde adete 5 gün var test yaopsammı bendegöğüs uçlarım acıyor dokunduğumda birde akıntım var
![]()
Geç döllenme olmuş olabilir adet gününü beklemek daha sağlıklı olurbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Çok sağ olun sabah verdim kan öğlen sonucu çıkarBence hiç beklemeden kan verin, 2 günde bir vererek artışı takip edin. Olumsuz bir durum yaşanması durumunda müdehale edilebilir olur, kafanızda da netleşir. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz inşallah![]()
Sabırla bekliyorum yapışkanımsı akıntım oluyor aradaErken döllendiyse çıkar diye düşünüyorum![]()