- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
Bata son 6 gün yarın sabah test yapacagım??
Hadi test yapacaklar buraya :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 8 günüm var ama bi belirti yokBata son 6 gün yarın sabah test yapacagım??
Benim 8 günüm var ama bi belirti yok
İnşallah canım. Ne belirtilerin var.Benim şüphelendiğim şeyler var ondan :) inşallah ikimizdede vardır canım![]()
İnşallah canım. Ne belirtilerin var.
sik idrara cikonca yanma gibi bisey oluyor mu sabahlari benim oyle oluyo sonra geciyoSol kasığımda batma oluyo 15 dk bir sonra gidiyor 3-4 saat yok tekrar başlıyo batma belimde ağrıyo bide sık idrar inşallah yanılmam inşallah benimledir bebeğim
Benimde 8 gün var ama bu sefer hic belirtim yok yani sen test yapckmsn?Bata son 6 gün yarın sabah test yapacagım??
sik idrara cikonca yanma gibi bisey oluyor mu sabahlari benim oyle oluyo sonra geciyo
Benimde 8 gün var ama bu sefer hic belirtim yok yani sen test yapckmsn?
tamam canim benm bastan oyle okuyo sonra az az sürekli yanma olmasn tuvalete cikiyrm kismet artkYok canım yanma yok
tamam canim benm bastan oyle okuyo sonra az az sürekli yanma olmasn tuvalete cikiyrm kismet artk
Canm ama şunu diyim belirtilere kanma gercekten hepsi regli belirtisi daha önceden bende bakydm hep fos çktıEvet yapacam inşallah yarın sabah
Canm ama şunu diyim belirtilere kanma gercekten hepsi regli belirtisi daha önceden bende bakydm hep fos çktıumarım hissettigin çıkar teste çıkar
Sende benim gibi kaç aydan beri ugraşıyosun anladgm kadarıyla ne oldu ki cnm kasık agrn mi oldu?İnşallah canım biliyorum kaç defa yaşadım baya yıprandım ama bilmiyorum hiç daha önce böyle olmamıştı ondan şüphe ettim![]()
Sende benim gibi kaç aydan beri ugraşıyosun anladgm kadarıyla ne oldu ki cnm kasık agrn mi oldu?