Bat'a iki haftasi kalanlar

Ecem1109

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
123
72
18
32
Adetime 12 gün var.. Iki gündür yoğun şekilde sol kasık ağrısı hissediyorum.. akıntım var.. bugün de bel ve sırt ağrısı başladı.. böyle belirtiler yaşayan var mi?

Cnm benimde 10 gn falan kaldı ama benimde sol kasık ağrım var bikaç gndür ve akıntım var .doktora söyledim bu kdr erken belirti olmaz yalancı gebelik yaşıyo olabilirsin psikolojik dedi yani ..
Ama burda yazanlar da var adetine günler kala bile belirti yaşayanlar.bende bekliyorum adet günümün geçmesini umarım psikolojik değildir

Peki dr oyle soylicegine neden kan testi istemedi... insaAllah yalani soyliyen odur sen erken hisetmissindir bebisini

yani daha yumurtlama dönemindeyken bu belrtiler olmaz ama inş bebış vardır cnm

Bilmiyorum herhalde adetime 10 gün var diyince direk psikolojik olarak uydurduğumu düşündü:/
Zaten moralimi bozmaktan başka bişey yapmadı hamile kalabilirsinde kalamayabilirsinde dedi ben pko hastasıyım adetim bikaç aydır düzenli ama doktor kalamayabilirsin bişey diyemem dedi oysaki biçok pko hastası olup hamile kalan var burda

Bence sen dr degis ona ya oylee dr dedigin hastasina moral motive verir.. bu ne boyleee

Adetime 12 gün var.. Iki gündür yoğun şekilde sol kasık ağrısı hissediyorum.. akıntım var.. bugün de bel ve sırt ağrısı başladı.. böyle belirtiler yaşayan var mi?
Bunlar ayni zamanda yumurtlama belirtisi cunku hamilelik belirtsiini bukadar erken hissetmek bence imkansiz. bu gunleri degerlendirin derim yumurtluyir olablrsinz

Hakkımızda hayırlısı olsun canım, ama bence başka doktora bir görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…