Batangemi.com Alışveriş İşkencesi (diğer adıyla anılıyor).

Bota

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
340
1
26
İstanbul
Kızlar ben bu siteden 2 ürün şiparişinde bulundum .2 ürün tam tamına 30 gün geçmesine rağmen teslimatı yapılmadı.Sürekli oyaladılar da oyaladılar.Yalnız beni değil herkeze bu şekilde davranıyorlar sözlerinin arkasında durmayan güven vermeyen bir firmadır bu.

Eğer alışveriş yapacak olan varsa kesinlikle önermiyorum tavsiyede etmiyorum.Mağdur olabileceğinizi hatırlatmak istiyorum.Sözlüklerde şikayet sitelerinde hep olumsuz yorumlar bulunmakta.Ve bunu bizzat ben şahit olarak yaşadım.Ürünlerin altında teslimat bilgileri olarak 2 gün içeriisnde kargolanır diyorlar ama kesinlikle koca bir yalandan ibaret..Birçok ürün taklit ürün zaten.Ondan ucuza satılmakta.O kadar mail attım site üzerinde ne zaman gelir diye hep şu gün gelecek diyorlar yalan tekrar konuşuyoruz şu gün diyorlar yine yalan.Tedarik problemleri yaşıyorlar ama siteden alışveriş yaparken stokta olduğu bilgisini veriyorlar.Ben anladım ki o siteden hiç mi hiç alışveriş yapılmaz.Eğer yapmak isteyen varsa uzak dursun o siteden.Çok ciddiyim.Beğendiğiniz ürünün adını google yazdığınızda başka sitelerdende bulabiliyorsun aynı ürünü ama bu siteden ne olursa olsun birşey almayın pişman olan siz olursunuz.

Son düzenleme:
Kredi kartı çekimi ile alışverişi yaptığınızda iadede çok büyük sorunlar çıkıyor paranızı teslim almanız 3 ayı bile bulur.Şikayet sitelerinde açıklayıcı şikayetler var okuyun bilgilenin.Sitedende uzak durun..Bu tip insanlara para kazandırmayın.

E-ticaret firmalarının yüz karasıdır arkadaşlar.Paranıza birşey olmaması adına sizler ile bu bilgileri paylaşıyorum.Umarım bu site bir an önce kapatılır.

İnternet alışverişlerinizi güvenli sitelerden yapın.

Bu arada bu siteye üye olduktan sonra kişisel bilgiler asla silinmiyor.Veritabanlarına kesin olarak kaydetmişler.Silmek istedim ama 5 dk sonra baktığımda tekrar vardı.Üyelik iptali yapıyorsunuz ama sonrasında tekrar açılabiliyor ve yine kişisel bilgilerinizin durduğunu görüyorsunuz.Yani hesap silmede işe yaramıyor.Kötüye kullananları görüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…