Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu ile alakasız ama bende gebelik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim:))bu arada 27 günde bir adet oluyorum test yaptım pozitif eğer 27 gün olarak hesaplar sam bugün benimde 1 günüm geçti
Konu ile alakasız ama bende gebelik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim:))bu arada 27 günde bir adet oluyorum test yaptım pozitif eğer 27 gün olarak hesaplar sam bugün benimde 1 günüm geçti
Benimde 1 gün geçti ama 6 gün önce kan testi yapmıştım negatifti dün sabah evde idrar testiyle baktım yine negatif..fakat belirtilerim cok garip mesela adet olacağım zaman karnım bacaklarım ve belim vok agrir bir gün önce ve ben anlarım ertesi gün olacağımı.ben dünden beri sadece bel ağrısı çekiyorum sanki ağır kaldırmişımda ağrım olmuş gibi..bilmiyorum bakalım belki geç döllenme olmuştur diye ihtimalleri düsünüyorum..hepimizin hakkında hayırlısı..