Bat'ı 1gün geçenler :)

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Evet kızlar heyecanla test yapmayı bekleyenler burdamı ben bu aksam yada yarın sabah yapmayı düsünüyorum 2. Gunumun aksami bugun yarin da 3. Gunumun sabahi olcak yaparsam cikar heralde :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı yavrular

Test yap kesin çıkar canim :).. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.. benim BATimdan bir gün önce dayanamamis test yapmıştım :)..

Benim de battan onceki gun cikmisti. Insallah vardir :)
Konu ile alakasız ama bende gebelik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim:))bu arada 27 günde bir adet oluyorum test yaptım pozitif eğer 27 gün olarak hesaplar sam bugün benimde 1 günüm geçti

Konu ile alakasız ama bende gebelik takvimi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim:))bu arada 27 günde bir adet oluyorum test yaptım pozitif eğer 27 gün olarak hesaplar sam bugün benimde 1 günüm geçti

Profil ayarlarinda hamilelik takvimi kismi var oraya dogacagi tarihi ekleyerek olusturabilirsiniz.

Evet kızlar heyecanla test yapmayı bekleyenler burdamı ben bu aksam yada yarın sabah yapmayı düsünüyorum 2. Gunumun aksami bugun yarin da 3. Gunumun sabahi olcak yaparsam cikar heralde :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı yavrular
Benimde 1 gün geçti ama 6 gün önce kan testi yapmıştım negatifti dün sabah evde idrar testiyle baktım yine negatif..fakat belirtilerim cok garip mesela adet olacağım zaman karnım bacaklarım ve belim vok agrir bir gün önce ve ben anlarım ertesi gün olacağımı.ben dünden beri sadece bel ağrısı çekiyorum sanki ağır kaldırmişımda ağrım olmuş gibi..bilmiyorum bakalım belki geç döllenme olmuştur diye ihtimalleri düsünüyorum..hepimizin hakkında hayırlısı..

Back
X