- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
ARKADAŞLAR BATI AĞUSTOS SONUNA GELENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM. İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ TUTMUŞTUR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de Bat 23 insallah canım bu ay tutmuşturARKADAŞLAR BATI AĞUSTOS SONUNA GELENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM. İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ TUTMUŞTUR
SayılırBat28 sayılır mı![]()
Yumurtlama takibi yaptın mı canımmmBenim de 25. Hadi bakalım inşallah tutmuştur. Erken gebelik testlerine haftaya başlarız artık![]()
Yaptım dün catlamisti öğle önceki gün pikti ama çok koyu değildi ben bir gün daha pik olur saniyordum ikinci gün siliklesti. Üst üste 3gun değerlendirdik artık bu haftayı da gün aşırı ile bitireceğiz. Sizinki nasıldı yunurtlama ne zamandiYumurtlama takibi yaptın mı canımmm
Ooo hadi bakalım inşallah tutmuşturrYaptım dün catlamisti öğle önceki gün pikti ama çok koyu değildi ben bir gün daha pik olur saniyordum ikinci gün siliklesti. Üst üste 3gun değerlendirdik artık bu haftayı da gün aşırı ile bitireceğiz. Sizinki nasıldı yunurtlama ne zamandi
Bat 16 olmaz mı?ARKADAŞLAR BATI AĞUSTOS SONUNA GELENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM. İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ TUTMUŞTUR
Ayy süper olur çok yakınBat 16 olmaz mı?![]()
Bilmiyorum aslında bu belirtiler psikolojik geliyor artık bana dikkat almıyorum çünkü hep belirti yaşadım bir ay kimyasal dışında hiç bir sonuç alamadım dün gece uyandım kasık ve karın ağrısı yaşadım goguslerde hafif gelip giden hassasiyet oluyor sanki ama emin olamıyorum ben mi uyduruyorum diyorumAyy süper olur çok yakınBelirtin var mı az kalmış?
![]()
Yapmadım adet geçince yapmayı düşünüyorum ona da inancım kalmadı test pozitif çıktı deli gibi sevinip ağladım ertesi gün regli oldum kimyasalmış bu sefer garanticiyimHaklısın bende öyle yumurtlamadan sonra sanki hep bi kaşık ağrısı var bende senin gibi oluyorum. Bu ay düzenli yumurta takibi yaptım senin günlerine geleyim test yapıcam
Sen yaptın mı? M Minaprenses
Sizinki benden onceymis inşallah tutmuştur.Ooo hadi bakalım inşallah tutmuşturrGelir bu ay bebişin
canım benim 6 Ağustos pikti 7 devam etti 8 de silikleşti 6-7-8 değerlendirdik sonra dinlendik inşallah tutmuştur beklemedeyim![]()
Aynen belim kasıklarım fena ağrıyor benim de catlamadan itibaren öyleHaklısın bende öyle yumurtlamadan sonra sanki hep bi kaşık ağrısı var bende senin gibi oluyorum. Bu ay düzenli yumurta takibi yaptım senin günlerine geleyim test yapıcam
Sen yaptın mı? M Minaprenses
Benim de ayın 25 inde hadi bakalımBenim de 25. Hadi bakalım inşallah tutmuştur. Erken gebelik testlerine haftaya başlarız artık![]()
Çatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin pekiBilmiyorum aslında bu belirtiler psikolojik geliyor artık bana dikkat almıyorum çünkü hep belirti yaşadım bir ay kimyasal dışında hiç bir sonuç alamadım dün gece uyandım kasık ve karın ağrısı yaşadım goguslerde hafif gelip giden hassasiyet oluyor sanki ama emin olamıyorum ben mi uyduruyorum diyorum![]()
Evet benimde sol kasıkta sızı gibi ağrı var benimde 5.ayÇatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin peki![]()
Merhabalarr bat 20i. Hadi bakalim guzel haberler paylaşalim peş peşe InsaAllahARKADAŞLAR BATI AĞUSTOS SONUNA GELENLER GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM. İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ TUTMUŞTUR