Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım dün catlamisti öğle önceki gün pikti ama çok koyu değildi ben bir gün daha pik olur saniyordum ikinci gün siliklesti. Üst üste 3gun değerlendirdik artık bu haftayı da gün aşırı ile bitireceğiz. Sizinki nasıldı yunurtlama ne zamandi
Ooo hadi bakalım inşallah tutmuşturr 🙏🏼🙏🏼👼 Gelir bu ay bebişin 🙏🏼
canım benim 6 Ağustos pikti 7 devam etti 8 de silikleşti 6-7-8 değerlendirdik sonra dinlendik inşallah tutmuştur beklemedeyim😀😀😀

Ayy süper olur çok yakın 😊😊 Belirtin var mı az kalmış? 👼👼
Bilmiyorum aslında bu belirtiler psikolojik geliyor artık bana dikkat almıyorum çünkü hep belirti yaşadım bir ay kimyasal dışında hiç bir sonuç alamadım dün gece uyandım kasık ve karın ağrısı yaşadım goguslerde hafif gelip giden hassasiyet oluyor sanki ama emin olamıyorum ben mi uyduruyorum diyorum 🤷

Haklısın bende öyle yumurtlamadan sonra sanki hep bi kaşık ağrısı var bende senin gibi oluyorum. Bu ay düzenli yumurta takibi yaptım senin günlerine geleyim test yapıcam 😄😄
Sen yaptın mı? M Minaprenses

Haklısın bende öyle yumurtlamadan sonra sanki hep bi kaşık ağrısı var bende senin gibi oluyorum. Bu ay düzenli yumurta takibi yaptım senin günlerine geleyim test yapıcam 😄😄
Sen yaptın mı? M Minaprenses
Yapmadım adet geçince yapmayı düşünüyorum ona da inancım kalmadı test pozitif çıktı deli gibi sevinip ağladım ertesi gün regli oldum kimyasalmış bu sefer garanticiyim😊

Ooo hadi bakalım inşallah tutmuşturr 🙏🏼🙏🏼👼 Gelir bu ay bebişin 🙏🏼
canım benim 6 Ağustos pikti 7 devam etti 8 de silikleşti 6-7-8 değerlendirdik sonra dinlendik inşallah tutmuştur beklemedeyim😀😀😀
Sizinki benden onceymis inşallah tutmuştur. 🥰 Bu ay olmaz ise diğer ay Gün aşırı deneycegiz bakalım ama gerek kalmaz inşallah

Bilmiyorum aslında bu belirtiler psikolojik geliyor artık bana dikkat almıyorum çünkü hep belirti yaşadım bir ay kimyasal dışında hiç bir sonuç alamadım dün gece uyandım kasık ve karın ağrısı yaşadım goguslerde hafif gelip giden hassasiyet oluyor sanki ama emin olamıyorum ben mi uyduruyorum diyorum 🤷
Çatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin peki 😍

Çatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin peki 😍
Evet benimde sol kasıkta sızı gibi ağrı var benimde 5.ay🙏insallah tutar acaba covid geçirip hemen hamile kalan var mıdır ben Nisan'da covid oldum ondan önceki ay kimyasal oldum dahada birşey olmadı cividden mi acaba diyorum

Back
X