batı bahat hospital ikitelli doğum ücretleri

tuuba46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
36
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. 19+2 haftalık hamileyim. bugüne kadar 5 tane doktor değiştirdim:59: ama sonunda batı bahat hastanesinde karar kıldım we bugün gittim. ali bey e muayene oldum we çok memnun kaldım. ama doğum ücreti hakkında hiçbir fikrim yok. batı bahat a giden arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. 19+2 haftalık hamileyim. bugüne kadar 5 tane doktor değiştirdim:59: ama sonunda batı bahat hastanesinde karar kıldım we bugün gittim. ali bey e muayene oldum we çok memnun kaldım. ama doğum ücreti hakkında hiçbir fikrim yok. batı bahat a giden arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler

canım bende batıbahata gidiyorum serkan bey e,o da çok tecrübeli ve iyi br doktordur.,hamile değilim ama düşünüyoruz.ve doğumumu orada yapmayı düşünüyorum.fiyatlar konusunda bilgim yok ama en uygun özel hastanelerden biridir diyebilirim ...

onunda iyi olduğunu duymuştum. ali bey de çok ilgili ama. ayın 11 ine tekrar gidicem. bakalım umarım bu sefer tutturmuşumdur doktorumu:)) bide bişey daha sorayım seni bulmuşken 12 gün sonra gidicem yeniden muayene ücretini tekrar wericem galiba. bazı hastanelerde 10 bazılarında 15 gün oluyo ücretsiz kontroller. batı bahat ta kaç gün bi bilgin warsa cewap werirsen sewinirim canım.

umarım senin içinde hayırlısı olur. Allah hayırlısıyla sana da werir inşallah:))

Back
X