- Konu Sahibi glikozym01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudun ta kendisi!....tebrik ederim bariz çizgi çıkmış,silik bile değil...hayırlı olsun bundan sonra yinede reglin geçsin dr a gidip kan testi yaptırırsın...darısı başıma:))
bencede 2.çizgi çook bariz bende tebrik ederim ne duruyosun koş kan testine![]()
cnm daha nolsun.bebiş ben burdayım diyor bas basçizgi çok belli.inşallah güüvenilir bir testtir ve o hayırlı haberi alırsın.
![]()
Test yanıltmıyorsa apaçık hamilesin
Rabbim sağlıklı bir hamilelik yaşatsın, darısı isteyenlere olsun canım....![]()
Ewet canım darısı isteyen herkese yarın kan testi yaptırıyım diyecem ama daha gününe 4 gün var günü geçti diyede yalan söylemek istemiyorum gidip hastaneye![]()
Ewet canım darısı isteyen herkese yarın kan testi yaptırıyım diyecem ama daha gününe 4 gün var günü geçti diyede yalan söylemek istemiyorum gidip hastaneye![]()
canım kan testi için regl gününün geçmesi gerekmiyor
bu arada regle 4 gün kala böyleyse bebişin var demektir
yarın bi kan testi yaptır hemen dr git
çok istiyordun sanırım
ne zamandır istiyordun
Yalan söylemek istemiyorsan 4 gün bekleyeceksin canım, 2. çizgide senin cezan oldu işte
Böyle cezayada can kurbannnnnnnn![]()
Yalan söylemek istemiyorsan 4 gün bekleyeceksin canım, 2. çizgide senin cezan oldu işte
Aslında canım istemekten çok olmamasından çok korkuyordum:26::26:
ablamın eşimin abisinin hiçbirinin olmuyorO yüzden erkenden başlayalım dedik
6 ay oldu evleneli 3 aydır korunmuyorduk İnşallah sorunsuz şekilde yerleşir![]()
inşallah canım madem böyle bi durumlar var iyi yapmışsınız
hayırlı inşallah sonucu da yaz kıs buraya merak ederim ben![]()