BAT'ıma 4 gün kala test sonucum sizce umut var mı kızlar :)

glikozym01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
651
0
46
Adana
$SP_A1500.webp $SP_A1501.webp $SP_A1504.webp $SP_A1505.webp

Daha koskoca 4 gün var dayanamdım ve test yaptım ne kadar güvenilir bilemedim kan testi yapturmayada korkuyorum günümü bekliycem :)

umudun ta kendisi!....tebrik ederim bariz çizgi çıkmış,silik bile değil...hayırlı olsun bundan sonra yinede reglin geçsin dr a gidip kan testi yaptırırsın...darısı başıma:))

cnm daha nolsun.bebiş ben burdayım diyor bas bas:49:çizgi çok belli.inşallah güüvenilir bir testtir ve o hayırlı haberi alırsın.:16:

Test yanıltmıyorsa apaçık hamilesin :49:
Rabbim sağlıklı bir hamilelik yaşatsın, darısı isteyenlere olsun canım....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Test yanıltmıyorsa apaçık hamilesin :49:
Rabbim sağlıklı bir hamilelik yaşatsın, darısı isteyenlere olsun canım....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ewet canım darısı isteyen herkese yarın kan testi yaptırıyım diyecem ama daha gününe 4 gün var günü geçti diyede yalan söylemek istemiyorum gidip hastaneye :30::31:

Ewet canım darısı isteyen herkese yarın kan testi yaptırıyım diyecem ama daha gününe 4 gün var günü geçti diyede yalan söylemek istemiyorum gidip hastaneye :30::31:

cnm ne zmn istersen yaptırtabilirsin kimse sana neden yaptırıyosun deme hakkına sahip değil istersen özelde yaptırıp 2 saat sonra alırısın:34:

canım kan testi için regl gününün geçmesi gerekmiyor
bu arada regle 4 gün kala böyleyse bebişin var demektir
yarın bi kan testi yaptır hemen dr git
çok istiyordun sanırım
ne zamandır istiyordun

Yalan söylemek istemiyorsan 4 gün bekleyeceksin canım, 2. çizgide senin cezan oldu işte :33::33:
Böyle cezayada can kurbannnnnnnn :9::36::36::36:

canım kan testi için regl gününün geçmesi gerekmiyor
bu arada regle 4 gün kala böyleyse bebişin var demektir
yarın bi kan testi yaptır hemen dr git
çok istiyordun sanırım
ne zamandır istiyordun

Aslında canım istemekten çok olmamasından çok korkuyordum:26::26:
ablamın eşimin abisinin hiçbirinin olmuyor:43::43: O yüzden erkenden başlayalım dedik:17::17:
6 ay oldu evleneli 3 aydır korunmuyorduk İnşallah sorunsuz şekilde yerleşir :17::17:

Aslında canım istemekten çok olmamasından çok korkuyordum:26::26:
ablamın eşimin abisinin hiçbirinin olmuyor:43::43: O yüzden erkenden başlayalım dedik:17::17:
6 ay oldu evleneli 3 aydır korunmuyorduk İnşallah sorunsuz şekilde yerleşir :17::17:

inşallah canım madem böyle bi durumlar var iyi yapmışsınız
hayırlı inşallah sonucu da yaz kıs buraya merak ederim ben:1:

Back
X