batına 1 hafta kalanlar

yagmur_20

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
4.764
4.145
133
kızlar batım 8 ekim sabahları biraz midem bulanıyor ama bu ayda hamile olduğumu pek düşünmüyorum bekleyip görecegiz sizin batlar ne zaman

Kızlar çizgi yok denecek kadar silik fotoda belli olmuyor sizce daha erken diye mi? 6 gün var adetime

Eklentiler

• IMG_0173.webp
    IMG_0173.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 136
kızlar batım 8 ekim sabahları biraz midem bulanıyor ama bu ayda hamile olduğumu pek düşünmüyorum bekleyip görecegiz sizin batlar ne zaman
benimde bat 8 ekim şu son 6 gün geçmiyor değil mi..benimde sağ kasık ağrım hafif baş dönmelerim göğüs ağrım ve akıntım var sende başka belirti var mı canım

benimde bat 8 ekim şu son 6 gün geçmiyor değil mi..benimde sağ kasık ağrım hafif baş dönmelerim göğüs ağrım ve akıntım var sende başka belirti var mı canım
benimde çok fazla akıntım gögüs agrım bıde arada sol kasıgım agrıyor bazende sabahları mide bulantısı ve vücut ısım çok yüksek

benimde çok fazla akıntım gögüs agrım bıde arada sol kasıgım agrıyor bazende sabahları mide bulantısı ve vücut ısım çok yüksek
ben vücut ısımı yumurtlama dönemim bittiğinden beri takip ediyorum en başlarda 37.2 lerdeydi dün 37.7 lerde acaba böyle yüksek seyretmesi gebelik belirtisi mi ki ateşle ilgili çok bilmiyorum çünkü

kimyasal gebelik döllenen yumurtanın rahimde tutunması sonucu
kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor? haklısın biraz daha bekleyeceğim..
adet gününde sonlanıyor canım gebelik adet kanıyla birlikte atılıyor bi arkadasımda olmuştu doktor her kadının başına gelebilir demiş o yüzden erken test yapmayın diyorlar

ben vücut ısımı yumurtlama dönemim bittiğinden beri takip ediyorum en başlarda 37.2 lerdeydi dün 37.7 lerde acaba böyle yüksek seyretmesi gebelik belirtisi mi ki ateşle ilgili çok bilmiyorum çünkü
aynen canım bende ateşle ilgili birşey bilmiyorum alakalı olup olmadığınıda bilmiyorum

1 yildir her ay test yptigim icin bunlari hepsi husranla sonuclaninca test yapmiycam bu ay

Back
X