Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biraz erken olabilir bence adetini bekle derim ben belki kimyasal gebelik olabilir sonradan üzülmeKızlar çizgi yok denecek kadar silik fotoda belli olmuyor sizce daha erken diye mi? 6 gün var adetime
inşaallah canım hayırlı haberler verirsin ben zaten kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumBenimkine 3 gun kaldi heyecanla bekliyorum, RABBIM hepmizin gonlune gore versin
inşaallah canım hayırlı haberler verirsin ben zaten kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
inşaallah canım hepimizin hakkında hayırlı olsunInşAllah canim, Allah tan umit kesilmez canim, InşAllah sende hamilesindir
kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor? haklısın biraz daha bekleyeceğim..canım biraz erken olabilir bence adetini bekle derim ben belki kimyasal gebelik olabilir sonradan üzülme
benimde bat 8 ekim şu son 6 gün geçmiyor değil mi..benimde sağ kasık ağrım hafif baş dönmelerim göğüs ağrım ve akıntım var sende başka belirti var mı canımkızlar batım 8 ekim sabahları biraz midem bulanıyor ama bu ayda hamile olduğumu pek düşünmüyorum bekleyip görecegiz sizin batlar ne zaman
benimde çok fazla akıntım gögüs agrım bıde arada sol kasıgım agrıyor bazende sabahları mide bulantısı ve vücut ısım çok yüksekbenimde bat 8 ekim şu son 6 gün geçmiyor değil mi..benimde sağ kasık ağrım hafif baş dönmelerim göğüs ağrım ve akıntım var sende başka belirti var mı canım
ben vücut ısımı yumurtlama dönemim bittiğinden beri takip ediyorum en başlarda 37.2 lerdeydi dün 37.7 lerde acaba böyle yüksek seyretmesi gebelik belirtisi mi ki ateşle ilgili çok bilmiyorum çünkübenimde çok fazla akıntım gögüs agrım bıde arada sol kasıgım agrıyor bazende sabahları mide bulantısı ve vücut ısım çok yüksek
adet gününde sonlanıyor canım gebelik adet kanıyla birlikte atılıyor bi arkadasımda olmuştu doktor her kadının başına gelebilir demiş o yüzden erken test yapmayın diyorlarkimyasal gebelik tam olarak ne oluyor? haklısın biraz daha bekleyeceğim..
aynen canım bende ateşle ilgili birşey bilmiyorum alakalı olup olmadığınıda bilmiyorumben vücut ısımı yumurtlama dönemim bittiğinden beri takip ediyorum en başlarda 37.2 lerdeydi dün 37.7 lerde acaba böyle yüksek seyretmesi gebelik belirtisi mi ki ateşle ilgili çok bilmiyorum çünkü
bekleyeceğiz artık bakalım hayırlısıaynen canım bende ateşle ilgili birşey bilmiyorum alakalı olup olmadığınıda bilmiyorum
aynen 6 gün daha bekleyip görücezbekleyeceğiz artık bakalım hayırlısı
test yaptın mı peki hiçaynen 6 gün daha bekleyip görücez
yok cnm ypmadim bu ay hictest yaptın mı peki hiç