batına 1 hafta kalanlar

Zaten leke geldikten sonra kan gelmiyorbise tutunma kanamasi oluyormus. Yani daha yeni yerlesiyor o yüzden testte çıkmamış olabilir. Benim de başıma gelmisti 3 gun sadece kahverengi leke geldi. Ama sonrasinda adet oldum. Cok umitlenmistim o zaman kesin tutunma kanamasi diye. Inşallah senin kan gelmez
Ayyy insallah ya. Cok mutlu olcam oyle olursa.. Sizde uzulmeyin stres yapinca ve

Kızlar bişey sorucam.. hiç denemedim ilk kez erken gebelik testi yapsam diye düşünüyorum. Doğru sonuç verirmi? en iyisi hangisidir? Adet döngüm 35 fln 29.gündeyim alırsam yatın sabah yaparım

Kızlar bir haftasi dolan yok mu ?

Kizlar benimde 1 hafta kaldi bekliyorum belirti yok rimda agri gogslerde siskinlik kesin regl olucm belli umutlanmiyim ins isteyen herkes olur hamile:anne::KK46:

benimde dun bugun adet olmam lazımdı ama suan tık yok iki aydan beri bir hafta oncesinden hafif lekelenme oluyordu bu ay olmadı goguslerim sis suan sadece 4-5 gun once yaptım test cıkmadı birsey ama bakalım 2-3 gun daha olmazsam alıcam

benimde dun bugun adet olmam lazımdı ama suan tık yok iki aydan beri bir hafta oncesinden hafif lekelenme oluyordu bu ay olmadı goguslerim sis suan sadece 4-5 gun once yaptım test cıkmadı birsey ama bakalım 2-3 gun daha olmazsam alıcam

Bence canm kan testi yaptir kesin sonuc yani

Back
X