Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.sabah normal test yaptım ama leke de gelmeye başladı su an bunları gözyaşları içinde yaziyorum inanın her ay bu durumu yaşamak beni perişan ediyor çok ama çok üzgünüm
Yapma canm ağlama, Allahtan hayırlısını diliyoruz Rabbim vermiyosa vardır bi bildiği hayırlı olmayacaktır, kötü bi problem yaşanacaktır. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatlisini versin inşallah. Geç olsun güç olmasın.
Sağlık ocağındaki doktora hamile kalmadan once folik asit kullanmaya gerek var mı dedim. yeterli besleniyorsan gerek yok dedi ayrıca eczanede kendimiz aliyormusuz reçete yazilmiyormus alıp başlasam mı acaba bilemediniz kızlara sorayim dedim
Sağlık ocağındaki doktora hamile kalmadan once folik asit kullanmaya gerek var mı dedim. yeterli besleniyorsan gerek yok dedi ayrıca eczanede kendimiz aliyormusuz reçete yazilmiyormus alıp başlasam mı acaba bilemediniz kızlara sorayim dedim