Batman dr.serkan süleyman aslan yardımmm lütfen kızlar!!!!

seviyedum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
48
1
26
Batman
Batman'daki doktor serkan süleyman aslan hakkında bilgisi olan var mı kızlar? Nasıldır iyi midir? Yardımınıza ihtiyacım varr!!!

ben varım canımm :DD[

canım ne zamandır istiyorum ameliyat olmayı ama bir türlü uygun zaman bulamamıştım. şuan tam uygun zamandayım fakat şimdide batmandayım, tanıdığım bildiğim kimse yok :) olursam buralarda ameliyat olmam lazım. doktorla ilgili neredeyse hiç bir bilgim yok. Sadece gidip görüştüm kendisiyle :) bi an ya olayım işte nolacak diyorum sonra da ya daha kötü olursa diye korkuyorum. Sen nasıl bu doktoru seçtin canım? Karar vermende ne etkili oldu? Daha önce ona ameliyat olan tanıdıklarım falan olsa bi görsem nasıl yaptığını cesaret edicem ama kararsız kalıyorum ya doğal olmazsa diye. Bişeylar söyle bana canım yaa memnun musun? Genellikle hastaları memnun mu? Olmamı tavsiye eder msn? :))) çok soru sordum ama anlıyorsundur beni işte :)

canım ben öle gttm oldum hiç sormadan.ama şu an burnumdan cok memnunummmm :))) tasiye ederm.meak ediosan foto yüklermm

Canm şekli konusunda bişey söyledin mi yoksa doktora mı bıraktın? Ucu kalkık olursa diye korkuyorum. kemik kırıldı mı burnundan? Seninkini gördüm gerçekten çok güzel olmuş :)) inşallah bende memnun kalırımmm

Seninle konuşunca cesaret geldi canım valla ya :) peki ne kadar zamanda günlük yaşamına geri dönebildin? Şişlik morluk çok oldu mu, sıkıntı yaşadığın şeyler oldu mu?

serkan süleyman arslan sivasta idi bende gittim ameliyat oldum çok pişmanım burnumu berbat etti 5 yıl oldu kesik izi hala belli burnumun kıkırdar yerini o kadar inceltmişti burun ucunda şişllik var ve bu zamanla kaydı burnum yamuldu çok berbat ötesi bi doktor kanamam oldu hiç umrunda bile olmadı devlet hastanesine birde bende para aldı bıçak parasıymıi sakın gitme kardeşim sakın

serkan süleyman arslan sivasta idi bende gittim ameliyat oldum çok pişmanım burnumu berbat etti 5 yıl oldu kesik izi hala belli burnumun kıkırdar yerini o kadar inceltmişti burun ucunda şişllik var ve bu zamanla kaydı burnum yamuldu çok berbat ötesi bi doktor kanamam oldu hiç umrunda bile olmadı devlet hastanesine birde bende para aldı bıçak parasıymıi sakın gitme kardeşim sakın
Çok geçmiş olsun ,sonrasında revizyon oldunuz mu peki

Mrb Kızlar Acil yardim istiyorum sizden bnde dr süleyman serkan aslana ameliyat olacam cok endiseliyim batmanli olupta ona burun estetigi olan varsa lutfen yardimci olsun bana memnun kaldi mi ameliyat sureci nasil ?

Merhaba konunun üzerinden baya gecmis ama serkan beye dair diyecegim ben on yildir tanıyorum burun ameliyati değil benimki ama defalarca ciddi ameliyatlar oldum ve bunlar kimsenin yapmak istemedigi ameliyatlardi serkan bey sayesinde basarili gecti bence mukemmel bi doktor buyuk bi deger tekrar tesekkurler serkan beye

Back
X