Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım canımmD[
canım ne zamandır istiyorum ameliyat olmayı ama bir türlü uygun zaman bulamamıştım. şuan tam uygun zamandayım fakat şimdide batmandayım, tanıdığım bildiğim kimse yok :) olursam buralarda ameliyat olmam lazım. doktorla ilgili neredeyse hiç bir bilgim yok. Sadece gidip görüştüm kendisiyle :) bi an ya olayım işte nolacak diyorum sonra da ya daha kötü olursa diye korkuyorum. Sen nasıl bu doktoru seçtin canım? Karar vermende ne etkili oldu? Daha önce ona ameliyat olan tanıdıklarım falan olsa bi görsem nasıl yaptığını cesaret edicem ama kararsız kalıyorum ya doğal olmazsa diye. Bişeylar söyle bana canım yaa memnun musun? Genellikle hastaları memnun mu? Olmamı tavsiye eder msn? :))) çok soru sordum ama anlıyorsundur beni işte :)
Çok geçmiş olsun ,sonrasında revizyon oldunuz mu pekiserkan süleyman arslan sivasta idi bende gittim ameliyat oldum çok pişmanım burnumu berbat etti 5 yıl oldu kesik izi hala belli burnumun kıkırdar yerini o kadar inceltmişti burun ucunda şişllik var ve bu zamanla kaydı burnum yamuldu çok berbat ötesi bi doktor kanamam oldu hiç umrunda bile olmadı devlet hastanesine birde bende para aldı bıçak parasıymıi sakın gitme kardeşim sakın