Batman'da iyi bir hastane önerirmisiniz?

milasis

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
566
0
316
Ankara
kızlar, ani bir şekilde batmana tayinim çıktı ve buraya taşındım.batmanda bana ıyı bır hastane önerir misiniz? burayı tanıyanlar bılenler, yaşam hastanesi, medıcal park, dünya hastanesi???? bana ıyı bır kadın kadın hastalıkları doktoru lazım bılenler bılır pkoluyum, hıstereskopı olmustum, kontrolüm vardı ama gıdemedım ankarada, hemen batmana gelmem gerekıyordu, o da kaldı yardımlarınız beklıyorum:)

batanda bende öğretmen olarak çalıştım geçen sene.yaşam hastanesinde ercan kayacanı tavsiye ederim

Bende batmandan geleli 3 ay oldu medikal park has.Kemal Coşkun var onada gidebilirsin.

medikal parkta özhan baran baykal ve alman hastanesine özgür bey die bi doktor var tavsiye ederim ben4 yıldır batman dayım

konuya kımse cevap vermez artık yazı da arka sayfalara düşmüş diye hıç bakmamıştım:26: cevap veren herkese teşekkür ederim:) ben bunları yazdıgımda hamılelık düşünüyordum, fakat çok geçmeden hamıle oldugumu öğrendim sürpriz bi şekilde:) özgür beye gidiyorum şimdilik.yalnız gebeliğim riskli gördüğüm kadarıyla özgür bey çok genç fakat hastalrıyla oldukca ılgılenen bır doktor.cerrahıdekı basarısını ya da rısklı gebelık konusundakı durumunu bılemıyorum yazdıgınız ısımlerı bır kenara yazdım çok teşekkür ederım::=)

canım hamileliğin baya ilerlemiş. özgür bey hala batmanda mı ben gitti diye duymuştum. ilk gebeliğimde ona gitmiştim çok ilgileniyodu. şimdi 2. çocuk planlıyorum ama özgür beyi gitti bildiğim için medikale gitmeyi düşünüyorum. ben 4 yıldır kozluktayım. araştırma yaparken yazını gördümoldukça uzun zaman geçmiş ama yine de yazayım dedim. kime gidiyosun şu anda doktorlardan??

malesef erken dogum yaptım 12 gun once...anladım kı burda pek ılgı alaka yok...yıne de en ıyısı kemal bey...ozgur bey, cok sıkıntılı bı durumumda sagolsun resmen ortada bıraktı gıttı.suyum gelıyor dıyerek gıtmıstım daha 4 aylıkken.fıtıl verdı, yapacak bısey yok dedı ınanamadım.ertesı gun de gıttıgını duydum..pes dedım!!! baska bı hastaneye gıttım ısım vermeyım ordakı bayan doktorunda aklı bes karıs havadaydı.yanlıs seylerı hatrlattıgım ıcın bı guzel azar ısttım.ona da elveda dedım.kemal coskunda devam ettım ve onunla dogum yaptım...yıne de en ıyısı ıclerınde oydu.

hadi yaa baya sorun yaşamışsın canım çok üzüldüm. bebeğin nasıl sağlığı iyidir inşaallah. Allah sağlıklı bi ömür versinnn

amin canım inşaallah.. Allah sana ve bebeklerine de sağlıklı bi ömür versin inşaallah çok şükür zor zamanlar geride kalmış artık bebeklerinin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…