- 13 Haziran 2017
- 59
- 13
- 38
- 37
- Konu Sahibi Sertug2015
-
Cevap ıcın cok tesekkur ederım olandan gordum 3+1 ve8, kat diye teras diye belirtmemiş ama tabı gormek lazım esım gelip ev bakacak mecburen kıs ayları için Sorgu bir yer mi batman? Bırde 20aylık bir oglum var ve gezmeyi cok seviyoruz hangı mahalleleri tavsiye edersiniz merkeze yakın veya guvenılır bir yer olarakSon kat dediğin teras oluyo sanırım, cayır cayır yanarsın ilk alacağınız şey yoksa klima olsun
Cevap ıcın cok tesekkur ederım olandan gordum 3+1 ve8, kat diye teras diye belirtmemiş ama tabı gormek lazım esım gelip ev bakacak mecburen kıs ayları için Sorgu bir yer mi batman? Bırde 20aylık bir oglum var ve gezmeyi cok seviyoruz hangı mahalleleri tavsiye edersiniz merkeze yakın veya guvenılır bir yer olarakSon kat dediğin teras oluyo sanırım, cayır cayır yanarsın ilk alacağınız şey yoksa klima olsun
Cevap ıcın cok tesekkur ederım olandan gordum 3+1 ve8, kat diye teras diye belirtmemiş ama tabı gormek lazım esım gelip ev bakacak mecburen kıs ayları için Sorgu bir yer mi batman? Bırde 20aylık bir oglum var ve gezmeyi cok seviyoruz hangı mahalleleri tavsiye edersiniz merkeze yakın veya guvenılır bir yer olarak
Yazmışsınız ilk mesajda gormedım kusura bakmayın bende polis esıyım. Peki geldiğinde ev bulma ihtimali var mı int te kultur mah pek yok yada cevrenızde gozunuze carpan boa evler var mı dun bir anda mesaj geldı 1 hafta içinde ılısık kesilecek diye henuz calısma yerı bıle belli degıl merkez mi ilce mi dinden beri panik olduk resmen
Tesekkur edıyorum o zaman ara katlar öncelik olacak :)Evlenince 1 yil Batman'da yasadik. Zemin katta bile yandik. En ust kat tercih etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?