Batmanda yasayan arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var acilen..

Sertug2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
59
13
38
37
Merhaba arkadaslar batmana tayınımız cıktı ve bir anda 1 hafta içinde ilişik kesmemiz gerektiğini öğrendik ki buz bayramdan sonra olur diye dusunuyorduk. Gultepe ve kultur mah. Önerıyırlar forumlarda fakat int ten baktığımızda ev sıkıntı cok fazla ilan yok buralarda oturanlar bos ev var mi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mısınız bırde son katta ısınma catı akması vs sorunu oluyor mu?? Tesekkur edıyorum

Geçen sene bu zamanlar batmandaydık kültür mahallesinde oturduk, devlet dairelerine yakın olduğu için tayin gelenlerin yoğun olduğu nezih bir mahalle, gültepe de güzel biraz daha fazladır kiralar ve işe arabayla gelirsiniz, bir an önce gidin ev tutun bayramı falan beklemeyin

Son kat dediğin teras oluyo sanırım, cayır cayır yanarsın ilk alacağınız şey yoksa klima olsun

Son kat dediğin teras oluyo sanırım, cayır cayır yanarsın ilk alacağınız şey yoksa klima olsun
Cevap ıcın cok tesekkur ederım olandan gordum 3+1 ve8, kat diye teras diye belirtmemiş ama tabı gormek lazım esım gelip ev bakacak mecburen kıs ayları için Sorgu bir yer mi batman? Bırde 20aylık bir oglum var ve gezmeyi cok seviyoruz hangı mahalleleri tavsiye edersiniz merkeze yakın veya guvenılır bir yer olarak

Cevap ıcın cok tesekkur ederım olandan gordum 3+1 ve8, kat diye teras diye belirtmemiş ama tabı gormek lazım esım gelip ev bakacak mecburen kıs ayları için Sorgu bir yer mi batman? Bırde 20aylık bir oglum var ve gezmeyi cok seviyoruz hangı mahalleleri tavsiye edersiniz merkeze yakın veya guvenılır bir yer olarak

Ben tekrar gitsem gene kültürde otururum kışın çok soğuk olmaz ama 2 sene önce kış baya soğuk geçmişti bi ankara gibi değil ama oraya göre soğuk, yazın feci sıcak olur, biz park olarak polis lojmanının parkına gidiyoduk, zaten emniyet valilik 112 il sağlık vs hep kültür mahallesinde

Yazmışsınız ilk mesajda gormedım kusura bakmayın bende polis esıyım. Peki geldiğinde ev bulma ihtimali var mı int te kultur mah pek yok yada cevrenızde gozunuze carpan boa evler var mı dun bir anda mesaj geldı 1 hafta içinde ılısık kesilecek diye henuz calısma yerı bıle belli degıl merkez mi ilce mi dinden beri panik olduk resmen

Yazmışsınız ilk mesajda gormedım kusura bakmayın bende polis esıyım. Peki geldiğinde ev bulma ihtimali var mı int te kultur mah pek yok yada cevrenızde gozunuze carpan boa evler var mı dun bir anda mesaj geldı 1 hafta içinde ılısık kesilecek diye henuz calısma yerı bıle belli degıl merkez mi ilce mi dinden beri panik olduk resmen

Ben ankaradayım şu an, orda kapıcılar kilit adamdır ilan olmaz pek ama gidince emlakcılara sorarsınız herkes herkesi tanıdığı için bulunur illa ki ama geç kalmayın,yerinizde olsam hemen yarın giderim valla, bizim tayin ankaraya çıktığında daha biz taşınmadan bizim eve gelecek kiracıyi bulmuştuk ev sahibine söylemiştik bizden sonra şu kişi tutmak istiyo o da polis diye, polnetten ulaşıyor insanlar birbirlerine ve yönlendirmeler oluyo

Biz ev tutmak için batmana gittiğimizde fellik fellik ilan aramıştık,sonra olacak gibi değil dedik emlakçiya gittik, ilan olmayan bir dolu evin kiralık olduğunu gördük böylece, adam emlakciya geliyo evim var gözünün tuttuğu biri gelirse ver diyo ilan falan yok resmi iş olmamasına alışacaksın :)

Kültür mahallesinde emniyetin hemen dibinde bahçe 4 lojmanları var en güzel lojman ortam olarak orasıymıs yeni değil ama dediğim gibi emniyete 30 adım parkı çok güzel yesillik içinde arkası avm, bi tane avm var yani :)

İçinde aradığın her şey var migros var onun dışında her yer market dolu

Cok cok tesekkur ederım guzel bilgiler verdiniz lojman hemen cıkmıyo diyorlar riske atmak istemedik bırde cıksada genelde tadilat istiyormus icıksa tabı super olur :) buradaki evim 3+1 ve her odası dolu atabilecek esyam da yok o yuzden incelik 3+1 olsa daha ıyı olacak cok işimiz var cook :D

Back
X