Batta kan testinde negatif görüp soradan pozitif olan varmı?

Chmstry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
528
225
53
38
Pazartesi günü adet tarihimdi, kan testi yaptırdım negatifdi, böle bişi olup da soradan pozitif olan var mıııı

Gec dollenme ihtimali olabilir cnm adetten tam 8 gun sonra tekrarla varsa cikar zatn hayirlisiyla

Pazartesi günü adet tarihimdi, kan testi yaptırdım negatifdi, böle bişi olup da soradan pozitif olan var mıııı

Vardır canım da cok cok Dusuk ihtimal

Şüpheli ilişkiden 9 gun sonra bile çıkar demişti doktor bana o yüzden çıkmayinca umutlarım bitiyor gelecek aya kalıyor

Vardır canım da cok cok Dusuk ihtimal

Şüpheli ilişkiden 9 gun sonra bile çıkar demişti doktor bana o yüzden çıkmayinca umutlarım bitiyor gelecek aya kalıyor
Evet aynen ancak adete 5 gun kala falan gebelik olmussa 5 gunde belli olmaz yum. Tarihini dikkate al ona gore kan yaparsn cnm zatn net sonucuda dedgm gibi 8. Gin yapinca alirsn

Evet aynen ancak adete 5 gun kala falan gebelik olmussa 5 gunde belli olmaz yum. Tarihini dikkate al ona gore kan yaparsn cnm zatn net sonucuda dedgm gibi 8. Gin yapinca alirsn

Konu sahibine dediniz demi

Benim adet yeni bitti zaten :) daha bi şey olmadı :)

ayy var mi hakkatten ya benim 3 gun gecti 2.1 ama daha once hep 0 cikardi beta hcg reglde olmadim yiyorm kafayi dr da supheye dustu bekle 1 hafta ye kendini dedi banaaaaaa

ayy var mi hakkatten ya benim 3 gun gecti 2.1 ama daha once hep 0 cikardi beta hcg reglde olmadim yiyorm kafayi dr da supheye dustu bekle 1 hafta ye kendini dedi banaaaaaa
Bnm 2.1 ciksa 4 gun sonra yine yaptrrdm bi klinikte cunku bna gore supheli plur bnm hp 0 ckard

benmde hep 0 cikiyodu canm 1 hafta sora yenile dedi dr. regl olmazsam yenilicem işte ama yukselir mi ki ya
Ihtimaller dogrultusunda cok yukselen var ama sana bisey diyip umit vermektn korkuyrm bat gunu 0 olsa yukselme%20 ihtimalse senn durumunda yukselmesi %70 bana gore

Kızlar yardım edin ultrasona girdim sat a gore 7 haftalık olmasi gerekirken bes haftalıkmış kese. Zaten basta da oleydi ben 10.günde ogrendim gebelıgımı gecıkmemın. Sorun olur mu arkadaslar bole bisi yasayan var mı.

Zaten gec dolenme demek ultrasonda bebegin gelisiminin sata gore 1 1bucuk hafta geriden gelmesidir cnm sennki gec dollnme suan bu cok normal bazilari 7. Hafta kalp duyuyor bazilari 8 sence neden boyle oluyor erkn dollenenlerde var onlardada hersey zamanndan once gelisiyor cnm merak etme ve sitresten uzak dur bebisini cook etkilersin keseyi gormussun bnce rahatlamalisin

Onuncu güne kadar test yapmışmıydın hiç?? Bir de ben bi hamilelik geçirmiştim, ozaman doktor sölemişti, geç döllenmede geriden takip ediyomuş, önemli olan 48 saatde bir hcg deki artış, o olmuyorsa problem varmış

Evet canım olabiliyor benimde 25 gün gecikmeden sonra belli oldu düşünebiliyor musunuz neredeyse diğer regl tarihim geldi ama bazı insanlarda değişiyor geç belli olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…