Çamaşır ve Kurutma Makineleri battal boy yorganı yıkayacak makine önerisi(220x240)

Muffinnn

Şans Meleğim Geliyorrrrr
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
3.454
5
106
Diğer
kızlar makinem artık emekliye ayrılcak bozulsun diye dua ediyorum çünkü 5 ya da 6 kg kapasiteli ve yorganlarımın hepsi büyük ve malesef elde yıkıyorum kapağı kapanmıyo taşıyo yorgan.bana makine önerisinde bulunur musunuz?bir de english home halı almıştım bebeğimin odasına puantiyeli model.o da makinede yıkanıyormuş onu da alan bir makine var mı ki?

arkadaşım sana lg' nin F1495BDS9 modelini önerebilirim. 12kg yıkama kapasitesi var ve standart boyda bir çamaşır makinesi. 10 yıl motor garantisi olduğu için senelerce korkmadan kullanabilirsin.

arkadaşım bunun bir alt modelini aldı. 11kg olan. onda da battaniye yorgan yıkanabiliniyor ama sanırım artık üretilmiyor. ben yine de modelini veriyim belki piyasada bulabilirsin. lg f1443kds7

araştırayım canım peki enerji ve su tüketimi nasıl faturaya yansıması nasıl oluyo bilgi verirsen sevinirim

Canım ben vestelin aldım 8 kg olanı hem fiyatı uygun hemde çift kişilik battaniye yorgan yıkıyor.Ayrıca 30 dakikalık proğramı var yaz için ideal bir proğram tavsiye ederim elektirik su bakımındanda çok iyi

İsterse on kiloluk kapasitesi olsun makinada yorgan yikanmaz kazani kopabilir . Yilda bir yada bir kac yilda bir yapilacak islembicin mskina aramayin verin kuru temizleme 20 tl yikiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…