- 23 Mart 2024
- 15
- 5
- 6
- 27
- Konu Sahibi sinem3434_
-
Evet haklısınız ama şuan bu durum da çok zor bilmiyorum aşırı bunalıma girdimhep derim dünyada en büyük derdiniz para olsun. sağlık olduktan sonra borç ödenir. yine çalışır yaparsınız. sıkmayın canınızı
Amin İnşallahGeçmiş olsun tez zamanda toparlanırsınız inşallah...
tabii ki zor kimse kolay demiyor ama hallolmayacak bir sorun değil. belki bir iki sene dişinizi sıkar ödersiniz. yeter ki sağlığınız olsun ve çalışabilinEvet haklısınız ama şuan bu durum da çok zor bilmiyorum aşırı bunalıma girdim
Teşekkür ederim inşallah en kolay şekilde bitirirmtabii ki zor kimse kolay demiyor ama hallolmayacak bir sorun değil. belki bir iki sene dişinizi sıkar ödersiniz. yeter ki sağlığınız olsun ve çalışabilin
İnstagram hesabım var ama yeni açtım tiktok vs eşim oralara izin vermiyor. Dükkanı kapatıp bir yere gidirp çalışamam şuan malesefUrununuz varsa uygulamalar uzerinden satmaya calisin
Ise girmeyi dusunuyor musunuz
Borc odenir tabi ki saglik olsun
İnstagram hesabım var ama yeni açtım tiktok vs eşim oralara izin vermiyor. Dükkanı kapatıp bir yere gidirp çalışamam şuan malesef
canım dükkan kira kapattığımı varsayalım elimde ürün var onları ne yapcagım ben. mecbur dükkanda duracak boşuna kira vermek istemiyorum. evde kiraNeden? En azindan sigortaniz odenir hasta olsaniz dusunmezsiniz icra gelse siraya girecek borclar azalir
Bir yere kadar direnebilirsiniz mecbur sabit gelir elde etmeniz gerek
canım dükkan kira kapattığımı varsayalım elimde ürün var onları ne yapcagım ben. mecbur dükkanda duracak boşuna kira vermek istemiyorum. evde kira
sizdemi nu durumu yaşadınızBaşlığa ithafen dipleri gördüğüm zamanlar bir çıkış olur diye umut ettim ama hiçbir mucize yaşamadım bundan sonrası için nolur bilemem umarım borçlarınızı bir an önce ödersiniz
malesef o şekilde kimse kabul etmez. bilmiyorum oldu bir şekildeÜrünleri aldığınız depoya geri gönderebiliyor musunuz? Yarı fiyatına bile verseniz, en azından gelir gelmiş olur. Bir de bu kadar borcu nasıl yaptınız?
Ben yaklaşık 8 senedir dua ederim iş hususunda atanmak icin de girdiğim iş yerleri ya hakkımı yedi ya sigortamı yapmadı en sonki iş yerimde de çok kötü sıkıntılar yaşadım yani tamam dipteyim dediğim an bir çıkış olur diye bekledim ama daha kötü dipleri gördüm kötü kötüyü çekti gibi bir şey oluyor hayatımdasizdemi nu durumu yaşadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?