- 23 Mart 2024
- 15
- 5
- 6
- 27
- Konu Sahibi sinem3434_
Selamunaleyküm kızlar. 27 yaşında evli ve bir çocuk annesiyim 16 yaşımdan belli çalışıyorumç 3 yıl önce butik açtım, işlerim çok güzel giderken birden çöküşe geçtim ve resmen battım bittim resmen. Tüm krediler kredi kartlarım icralık oldu ve hatta eşimn kartı da aynı şekilde icralık oldu. Eşim çalışyor ama maaşı borca gidiyor, dükkandan ev mutfak alışveriş ve kiralar karşılanıyor. bağkur vs bile 2 aydır ödeyemiyorum, şuan tamamen bittim ya ne ürün alacak param var ne birşey yapacak devir edeceğiz ilana koyduk yok olmuyor gerçekten bunalıma girdim hayatımın sonu gibi bir daha toparlanamayacaz diye düşünüyorum 1.5000milyon borç nasıl ödenir. Aile derseniz bnm ailem destek veriyor zaten oğluma bakıyor, ama söylenerek bakıyorlar bazen, eşimin annesi çalışyor anca istersek 1 veriyor 2 söyleniyor diğer oğluna bakıyor kimseden beklentimiz yok ama adaletsizlik yapoyor kızlar dua edin lütfen hayallerimi yaşamak istedim sadece böyle olacağını bilsem böyle yapmazdım. böyle dara düşüp bunalıp mucize yaşayan oldumu ?