• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Battım, mahvoldum derken mucizeler yaşadınızmı?

sinem3434_

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
15
5
6
27
Selamunaleyküm kızlar. 27 yaşında evli ve bir çocuk annesiyim 16 yaşımdan belli çalışıyorumç 3 yıl önce butik açtım, işlerim çok güzel giderken birden çöküşe geçtim ve resmen battım bittim resmen. Tüm krediler kredi kartlarım icralık oldu ve hatta eşimn kartı da aynı şekilde icralık oldu. Eşim çalışyor ama maaşı borca gidiyor, dükkandan ev mutfak alışveriş ve kiralar karşılanıyor. bağkur vs bile 2 aydır ödeyemiyorum, şuan tamamen bittim ya ne ürün alacak param var ne birşey yapacak devir edeceğiz ilana koyduk yok olmuyor gerçekten bunalıma girdim hayatımın sonu gibi bir daha toparlanamayacaz diye düşünüyorum 1.5000milyon borç nasıl ödenir. Aile derseniz bnm ailem destek veriyor zaten oğluma bakıyor, ama söylenerek bakıyorlar bazen, eşimin annesi çalışyor anca istersek 1 veriyor 2 söyleniyor diğer oğluna bakıyor kimseden beklentimiz yok ama adaletsizlik yapoyor kızlar dua edin lütfen hayallerimi yaşamak istedim sadece böyle olacağını bilsem böyle yapmazdım. böyle dara düşüp bunalıp mucize yaşayan oldumu ?

Geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsınız inşallah...

hep derim dünyada en büyük derdiniz para olsun. sağlık olduktan sonra borç ödenir. yine çalışır yaparsınız. sıkmayın canınızı

Evet haklısınız ama şuan bu durum da çok zor bilmiyorum aşırı bunalıma girdim
tabii ki zor kimse kolay demiyor ama hallolmayacak bir sorun değil. belki bir iki sene dişinizi sıkar ödersiniz. yeter ki sağlığınız olsun ve çalışabilin

Urununuz varsa uygulamalar uzerinden satmaya calisin
Ise girmeyi dusunuyor musunuz
Borc odenir tabi ki saglik olsun

İnstagram hesabım var ama yeni açtım tiktok vs eşim oralara izin vermiyor. Dükkanı kapatıp bir yere gidirp çalışamam şuan malesef

Neden? En azindan sigortaniz odenir hasta olsaniz dusunmezsiniz icra gelse siraya girecek borclar azalir
Bir yere kadar direnebilirsiniz mecbur sabit gelir elde etmeniz gerek

Neden? En azindan sigortaniz odenir hasta olsaniz dusunmezsiniz icra gelse siraya girecek borclar azalir
Bir yere kadar direnebilirsiniz mecbur sabit gelir elde etmeniz gerek
canım dükkan kira kapattığımı varsayalım elimde ürün var onları ne yapcagım ben. mecbur dükkanda duracak boşuna kira vermek istemiyorum. evde kira

canım dükkan kira kapattığımı varsayalım elimde ürün var onları ne yapcagım ben. mecbur dükkanda duracak boşuna kira vermek istemiyorum. evde kira

He gercekten bir sebep sandim, kusura bakmayin ama dukkandan gelenle olmamis borc 2.5 mu olsun tercih sizin siz bilirsiniz

Ürünleri aldığınız depoya geri gönderebiliyor musunuz? Yarı fiyatına bile verseniz, en azından gelir gelmiş olur. Bir de bu kadar borcu nasıl yaptınız?

Borç ödeme duası var Cübbeli Ahmet Hocanın. Altındaki yorumlara bakın bir,çok faydalanan var. Allah size de bana da ve tüm borçlulara kolaylıkla tüm borçlarını kapatabilmeyi nasip etsin.Aminn.

Linki atıyorum

Başlığa ithafen dipleri gördüğüm zamanlar bir çıkış olur diye umut ettim ama hiçbir mucize yaşamadım bundan sonrası için nolur bilemem umarım borçlarınızı bir an önce ödersiniz

sizdemi nu durumu yaşadınız
Ben yaklaşık 8 senedir dua ederim iş hususunda atanmak icin de girdiğim iş yerleri ya hakkımı yedi ya sigortamı yapmadı en sonki iş yerimde de çok kötü sıkıntılar yaşadım yani tamam dipteyim dediğim an bir çıkış olur diye bekledim ama daha kötü dipleri gördüm kötü kötüyü çekti gibi bir şey oluyor hayatımda

Back
X