- 26 Ağustos 2019
- 87
- 6
- 6
- Konu Sahibi powepuffgirls
-
Hic tanimam etmem ama 10 numara 5 yildiz burunlar dogal asla kucultmeden bozmadan kirmadan dokmeden yapiyor teknigi bu sanirim.Instagramdan gordugum kadariyla elbetteKızlar merhaba, Baver M. Şimşek adlı doktor Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kbb doktoru olarak çalışıyor.İnstagram hesabına baktığımda da yaptığı burunları çok beğendim.Bu doktor hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi rica etsem.
Görüştüm çok iyi bir doktora benziyor çok ilgilendi.Sadi Konukta çok fazla sırada bekleyen hasta varmış 400-450 civarı falan ve sıra gelmesi 3 yılı bulur dedi.merhaba siz ameliyat oldunuz mu kendisinde yada görüştünüz mü hiç
Evet ben de çok beğendim, gönül rahatlığıyla ona ameliyat olabilirim.Hic tanimam etmem ama 10 numara 5 yildiz burunlar dogal asla kucultmeden bozmadan kirmadan dokmeden yapiyor teknigi bu sanirim.Instagramdan gordugum kadariyla elbette
Dogal burun dr u bence
7500 Tl Ethica Hastanesi 10.000 Memorial Hastanesimerhaba siz ameliyat oldunuz mu kendisinde yada görüştünüz mü hiç
Evet çok hızlı artıyor maalesefKısın 6bindi fiyati artmis azicik :))
AA gerçekten mimerhaba maalesef acı r tecrübem var.Soğuk nevale asistanı C.... Dr hastayı dikkate almıyor.sürekli konulan ama dinlemeyen bir adam.Burun biraz zorsa binbir bahane buluyor.Hiç pozitif bir elektrik alamadım ne kendisinden ne asistanın tavırlarından Kendisine ameliyat olmaktan vazgeçtim
evet maalesef.Burnumu yapamayacağını söylese daha güzel olurdu.benden önce kapora alıp sonra ayaklarına kadar çağırıp muayene ücretini içinden keserek beni göndermeleri çok çirkin bir tavır.İnanamadım.O anı hafızamdan silemiyorum.Ağlayarak çıktımAA gerçekten mi
Yaa çok sinir bozucu gerçekten.Peki neden öyle yapmışlar .Üzülmeyinevet maalesef.Burnumu yapamayacağını söylese daha güzel olurdu.benden önce kapora alıp sonra ayaklarına kadar çağırıp muayene ücretini içinden keserek beni göndermeleri çok çirkin bir tavır.İnanamadım.O anı hafızamdan silemiyorum.Ağlayarak çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?