• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bay Mükemmel!

poyrazcimkarayel

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
259
0
641
Aslında sorunum çok büyük değil fakat sevgilim bana göre biraz fazla entellektüel, gerçi kendisi sosyoloji mezunu mesleği gereği de öyle. Ben ise daha gerçekçiyim onun kadar duygusal bakamıyorum. Bu da mühendis olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Sorunuma gelince; sevgilim naçizane bir belgesel çekti ve bugünlerde onun gösterimleriyle meşgul. Bu gece de 2. gösterimi vardı ve sabah kavga ettik ben de gitmedim ama içim içimi yiyor, eminim şimdi kutlamaya gitmiştir sevgili arkadaşlarıyla. Şeytan diyo git dağıt masasını. Kavga sebebimiz de benim ilgisizliğimmiş sürekli işimi düşünüyomuşum nerde kalmış duyarlılığım vs vs. Ben de dedim defol git üst düzey arkadaşlarınla kültür yumağı halinde yaşayın arama beni :gitme:
Bi de şunu ekliyim bu aralar acayip hassasım sanırım o yüzden de parladım bu kadar :sinifsinif:
sizce sabah ofisine falan çiçek mi yollasam gurur mu yapsam:çok üzgünüm:

accicik kiskanmis misin sanki onu ne :)))
gidip dagitmak masasini ne kiz ama sanirim biraz hayata farkli taraflarindan baktiginiz icin uyumsuzluk var aranizda.
ya da siz gerginsiniz bugunlerde ondan da olabilir.. veya ne bileyim bosver gitsin yahu sabah bisey olmamis gibi konus unutur gider erkekler zaten..

Aslında sorunum çok büyük değil fakat sevgilim bana göre biraz fazla entellektüel, gerçi kendisi sosyoloji mezunu mesleği gereği de öyle. Ben ise daha gerçekçiyim onun kadar duygusal bakamıyorum. Bu da mühendis olmamdan kaynaklanıyor sanırım. Sorunuma gelince; sevgilim naçizane bir belgesel çekti ve bugünlerde onun gösterimleriyle meşgul. Bu gece de 2. gösterimi vardı ve sabah kavga ettik ben de gitmedim ama içim içimi yiyor, eminim şimdi kutlamaya gitmiştir sevgili arkadaşlarıyla. Şeytan diyo git dağıt masasını. Kavga sebebimiz de benim ilgisizliğimmiş sürekli işimi düşünüyomuşum nerde kalmış duyarlılığım vs vs. Ben de dedim defol git üst düzey arkadaşlarınla kültür yumağı halinde yaşayın arama beni :gitme:
Bi de şunu ekliyim bu aralar acayip hassasım sanırım o yüzden de parladım bu kadar :sinifsinif:

ahahaha

benimki de benden entelektüel. sosyoloji ve fransız dili edebiyatı mezunu ve master yapıyor.

bazen bana "sen benim minik salağımsın" diye sevip sinirlendirir.

ya bu tip insanlara, çok yüz vermiyceksin. vazgeçilir olduğunu görsün.
ama bu durumda eğer seviyorsan, bi şekilde görüş. ama çok trip atma. derdini söyle. anlamasını sağla.

sağolun kızlar şimdi buraya yazınca kıyamadım :kedi: bu aralar gerginim hem işyerinde problemler hem ailemle, bi de reglim yaklaştı çok sinirliyim kaydirigubbakcemile3
ama onun şu an arkadaş grubuyla eğleniyo olması beni çileden çıkarttı ama bunu da kendim yarattım ben de orda olabilirdim :((
en iyisi sabah gönlünü almak ama böyle özel bir gecede onu yalnız bırakmak kötü oldu bakalım nasıl düzelicek :sinifsinif:

wiwaxia'yı uzun bi zamandır tanıyorum kızlar accuk entel sevgilisini de biliyorum. aralarında pek bi fark yok sadece çocuk biraz daha sanatsever o kadar. wiwaxia kendine güvenmiyor ve kendini hep ondan aşağı görüyor -ki kendisi tanıdığım en şeker, güzel, bilgili bayanlardan biridir- şimdi onun topigini mesgul etmek istemem ama bence ona şöyle çocuğu da hafiften kıskandıracak bi tavsiye verirsek süper olur :) şahsen benim fikrim hiç bişey yaşanmamış gibi alttan al tatlım sonrasını da burdan alacağın tavsiyerle devam et arkandayımguclubacismile

wiwaxia'yı uzun bi zamandır tanıyorum kızlar accuk entel sevgilisini de biliyorum. aralarında pek bi fark yok sadece çocuk biraz daha sanatsever o kadar. wiwaxia kendine güvenmiyor ve kendini hep ondan aşağı görüyor -ki kendisi tanıdığım en şeker, güzel, bilgili bayanlardan biridir- şimdi onun topigini mesgul etmek istemem ama bence ona şöyle çocuğu da hafiften kıskandıracak bi tavsiye verirsek süper olur :) şahsen benim fikrim hiç bişey yaşanmamış gibi alttan al tatlım sonrasını da burdan alacağın tavsiyerle devam et arkandayımguclubacismile

ay canım sağol o senin güzelliğinnn :))) ben en iyisi bi telefon ediyim yoksa uyku haram bu gece :gitme:

ben olsam çekip giderdim yanına madem açmıyor görmemiştir bi de niye açmadın diye kavga çıkarma sonra
böyle şelerde daha çok yapışılır sense uzaklaştırıyorsun zorla

kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim barıştık :)
işyerlerimiz yakın olduğu için öğle tatilinde sürpriz yapıp yemeğe götürdüm konuştuk anlaştık o da çok üzülmüş , kendini çok yalnız hissetmiş geleceğimi düşünmüş ben gitmeyince de gösterimden sonra direkt eve gitmiş. Ben de diyorum eğleniyodur masasını dağıtıyım falan ay ne cadıyım :kedi:

kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim barıştık :)
işyerlerimiz yakın olduğu için öğle tatilinde sürpriz yapıp yemeğe götürdüm konuştuk anlaştık o da çok üzülmüş , kendini çok yalnız hissetmiş geleceğimi düşünmüş ben gitmeyince de gösterimden sonra direkt eve gitmiş. Ben de diyorum eğleniyodur masasını dağıtıyım falan ay ne cadıyım :kedi:

bazen biz bayanlarda çok önyargılı oluyoruz di miiboshayallersmile
neyseki barışmışsınız,iş tatlıya bağlanmış...:asigim:

canım bir kere entellektüel değil entelektüel .. tek "l" ile..

bence ikinizde egolarınızı bir kenara bırakıp, etkileşime odaklanırsanız mükemmel bir ilişkiniz olabilir. birbirinizden öğrenecek çok şeyiniz oldugundan eminim.
ben ing.filoloji mezunuyum, erkek arkadasımsa sen gibi müh.
biz çok memnunuz bu durumdan. ömür boyu sıkılmadan sürecek gibi geliyor bize..
bence sizin için de aynı şey geçerli..

Back
X