• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bay X, seni anlayamıyorum!

minikburun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
81
1
36
İzmir
arkadaşlar eşimin ismine X diyorum :) X'le bir yıllık evliyim. iki yıl da nişanlı kalmıştık. Nişanlılık dönemimizde bana olan ilgisi beni ona en çok bağlayan etkendi. beni deliler gibi seviyordu,ben ona göre daha soğuktum herzamn. bu yüzden de çok tartışırdık. (ay X dedikçe komik geldi :D ) neyse x 'kendı sevgimde boğuluyorum sanki' diye her defasında tartışma çıkarırdı. kısacası beni el üstünde tutrdı... taa kiii evlenene kadar. sanki bi büyüydü bozuldu.çok üzülüyorum:( eşim artık bana çok ilgisiz. yanına gitmeden yanıma geldiği yok. tamam hakkını yemıyeyım yıne ilgilidir de ben yanına gidersem. hep benden beklıyo gibi:( benım de gücüme gidiyor artık bu durum.davranışlarına bı anlam veremıyorum anlayan varsa anlatsın :( kayınvalıdeleme özetledım durumu o da; olur böyle bir dönem geçer üzme canını dedi. ayyhh bilmiyorum. sizce ben mi çok abartıyorum, ya da napmalıyım bilemedim, yardım edinn lütfeenn:(

evlenene kadar sen ona soğuk durmuşsun
o senin peşinden koşmuş hep
belliki bu duruma alışmışsın hep kocan senin peşinden koşsun
birşeyleri hep o istesin lütfen bunu yapalım şunu yapalım desin sen naz yapan taraf olmayı istemişsin
ama eşin sıkılmış sanırım hep herşeyi onun istemesinden en çok ilgiyi onun göstermesinden yorulmuş bence
biraz da sen yap neolcak bu zamana kadar eşin herşeyde önceymiş

soğuma olduğunu sanmam eşin yine seni çok seviyordur ama sadece birazda sen birşeyler için çırpın istiyordur artık

ya çok seviyorum ben bu klübü inanmazsınız üye olduktan sonra hayatım değişti daha mutlu hssediyorum kendimiii:))

Şimdi şeker gelelim senin konuna ya ben benimkiyle 3 sene çıktık şimdi nişanlıyız gel gelelim benimde aynı yani ama ben kabul ettim şikayet etmiyorum bi kere şikayet ettim kopma noktasına geldi yani bitiriyosun bitirmek kolay izlerini silmek zor dedim sanki ayrılıcam daha iyi birinemi gidicem yok dört dörtlük erkek yok şeker.ilk olarak bunu iyice anlamalı kişi.profil olarak bıktıysan bişi diyemicem.benimki ilk zamanalr beni tavlayana kadar kimleri araya sokmadı şimdi ara ara şiddetli kavgaalrımızı oluyo diyorum evlenince daha kötü olursak diye.ilk zamanlarını düşündükçe özlüyorum.benim bi arkadaşım var kocası çok kumaroynuyodu hayırsızın tekiydi epey bi oldu görüşememiştik sonra baktım çcuk süt dökmüş kedi olmuş arkadaşımla bir araya gelip biraz kaynattık hiç ayrılıcam demedim hep mücaedele ettim sabrettim sonumu gördüm hep dua ettim çok okudum şimdi keyfini çıakrıyorum dedi.şeker erkeklere çok takılma saygılarını kolay kaybediyolar ama sen gücünü asla kaybetme erkekler güçsüz kadın görmeye dayanamıyolar.sende kendine değişiklik yapabilirsin mesela evlşiliği merkez olarak görme kendini mutlu edecek şeylere yönelebilrisin.umarım eşin düzelir bu arada:31:

İlk olarak bu psikolojiden kurtar kendini. Yani hep benden bekliyor gibi deme. Öyle olsa da öyle değilmiş gibi düşün. Daha sonra birlikte daha çok zaman geçireceğiniz şeyler yapın. Ama ikinizinde ilgisini çeken, farklı ama bir o kadar da ikinizi eskisi gibi birbirinize bağlayan şeyler. Yorgun olmadığınız, işinizin olmadığı her zaman bir program yapmaya çalış. Evlilik olunca hep beraber, monoton, aynı evde olunca, bu yüzden farketmeden bu şekilde davranıyordur eminim. Hiç kafana takma ve dediklerimi yapmaya çalış. :93:

Belkide evlenmeden önce aşırı üzerine düştükten sonra normale dönmesi ilgisizmiş gibi hissettiriyor olabilir.

evlenincede sıkmazmı devamlı aşırı bi ilgi.adamcağız kendi sevgimde boğuluyorum demiş.herşeyin aşırı zarar :51:

Belki empati yapmanı istiyor belki de intikam alıyor. Her ne olursa olsun sizin şikayet etmeye hakkınız yok. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma diye bir söz vardır.
Şimdi kocanızın size soğuk davranmasını şikayet edeceğinize ona yaklaşmaya çalışın. Hep o ilk adımı atsın, beni prenses sansın derseniz daha çok adamı bıktırırsınız.

canım evlilik bu. kaçma kovalamaca değil. yada kimin ilgisi çok-az yarışı da değil.
böyle düşünüpte yıpartma kendini.
evlenmeden önce görüşme süreleri kısıtlı oluyor. adamda mecburen tüm ilgisini o kısıtlı süreye sıkıştırmaya çalışıyor.
bundan dolayıda az sürede çok ilgi oluyor. evlendiğinde birlikte daha çok süre geçirdiğinden ilgi geniş süreye yayılıyor.
bundan dolayı sana ilgisi az gelmişte olabilir.
içinden geldiği gibi davran sen.

empati mempati yapmaya gerek yok. evlenene kadar erkek kovalar, evlendikten sonra kadın :66::66::66::64:

Son düzenleme:
ilgi azalmasi normal bence...
zaman gectikce evlilik rutine bagladigi icin falan da olabilir, belki de gecici bir seydir...

bu arada, sorunlarinizi kayinvalidenize anlatmayin!!! kaynanalar annelerimiz degil unutmayalim lutfen :20:

canım evlilik bu. kaçma kovalamaca değil. yada kimin ilgisi çok-az yarışı da değil.
böyle düşünüpte yıpartma kendini.
evlenmeden önce görüşme süreleri kısıtlı oluyor. adamda mecburen tüm ilgisini o kısıtlı süreye sıkıştırmaya çalışıyor.
bundan dolayıda az sürede çok ilgi oluyor. evlendiğinde birlikte daha çok süre geçirdiğinden ilgi geniş süreye yayılıyor.
bundan dolayı sana ilgisi az gelmişte olabilir.
içinden geldiği gibi davran sen.
evet canım çok haklısın. Gerçektende öyle. aslında eşimin dönemsel olarak pörtleyen işsel sıkıntıları oluyo oyüzden de öyle davranmış olabilir. onu anlamaya çalışmalıyım belkide

Back
X