Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar ben is icin bayanlara uygun ceket-pantolon bakiyorum Antalyada yasiyorum .En uygun fiyatlara nerelerden bulabilirim? Bildiginiz magazalari paylasabilirmisiniz illa ki lüks magazalar olmasina gerek yok .
canım iş için elbiseler muhtemelen orda da vardır mağazaları
chima,koton ve journeyde ben güzel şeyler bulabiliyorum.
chima ve journey çok uygun değiller ama indirimlerini takip edersen uygunada bulabilirsin.
chima şuan %50 indirimde.
my emmy diye bir firmada vardı ama ben son yıllarda pek beğenmiyorum onları.
kotona da bak ordada güzel etekler ve bluzlar oluyor.
Arkadaslar ben is icin bayanlara uygun ceket-pantolon bakiyorum Antalyada yasiyorum .En uygun fiyatlara nerelerden bulabilirim? Bildiginiz magazalari paylasabilirmisiniz illa ki lüks magazalar olmasina gerek yok .
Tesekkürler electra_ chima ve koton burda var ama fiyatlar cok fazla geldi hemde cok alternativ model yoktu :/ diger bahsettigin markalara henüz rastalamadim antalyada yinede tesekkür ederim
ayrica ner19min , atalar giyimi önermistin, bugün gidebildim ve 350 tl ye bi ceket görmemle ordan cikmam bir oldu zaten baska ceket bile yoktu genede saol
Mangoda ceket bulunabilir benim gibi arayanlara 55-65 tl arasi ceketler var pantolonlarda o civarda bide kipaya mutlaka bakabilirler
Antalyali arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum bir ceket pantolona ancak max 150 tl verebilirim uygun yerleri yazarsaniz cok sevinirim yakinda kücük bir sehire tasinicam bu elimdeki imkanlarda kalmiycak önerilerinizi bekliyorum
P.S: Büyük beden degilim üst bedenim 38 alt bedenim 40-42 arasi