Bayan erkege nasıl davranır???

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
kızlar bız bayanlar olarak erkeklere yanı sevgılımıze kocamıza nasıl davranmalıyız.sızler nasıl davrandıgınızda guzel tepkıler alıyorsunuz. tavsıyelerınızı:teytey: beklıyorum

aman salla ya ii davranıosunda noluyo sanki kıymet mi biliolar bence hiç umursamamk en iyisi fisfisfis

yani tavsiye olarak ben asla suyuna gitmeye çalışmıyorum evliligimizin ilk günlerinde yapıyodum ama baktım olmuyo ben ben degilim yapmadım bidaha öyle ..tavsiyem kendin ol asla yaranmaya çalışma zaten onun kötülügüne bişey düşünecek yada yapacak degiliz .. ben şunu biliyorum sadece kimse kimsenin huyuna suyuna özel alanına ( her ne kadar evlide olsan eşlerinde bi özel alanı var)müdehale etmedikçe yani herşeye hoşgörüyle yaklaştıgın zaman herşey yoluna giriyo..biz eşimle öyle yapıyoruz allahıma çok şükür çokta mutluyuz,,dilerim sende olursun..

yani tavsiye olarak ben asla suyuna gitmeye çalışmıyorum evliligimizin ilk günlerinde yapıyodum ama baktım olmuyo ben ben degilim yapmadım bidaha öyle ..tavsiyem kendin ol asla yaranmaya çalışma zaten onun kötülügüne bişey düşünecek yada yapacak degiliz .. ben şunu biliyorum sadece kimse kimsenin huyuna suyuna özel alanına ( her ne kadar evlide olsan eşlerinde bi özel alanı var)müdehale etmedikçe yani herşeye hoşgörüyle yaklaştıgın zaman herşey yoluna giriyo..biz eşimle öyle yapıyoruz allahıma çok şükür çokta mutluyuz,,dilerim sende olursun..

bende bazen nasıl davranıcagımı sasırıyorumbazen hozgorulu olmaıyorum sankı hosgorulu olursam hep bunu boyle ısteyecek gıbı gelıo

bende bazen nasıl davranıcagımı sasırıyorumbazen hozgorulu olmaıyorum sankı hosgorulu olursam hep bunu boyle ısteyecek gıbı gelıo

tabiki birtek sen göstermiyeceksin her iki tarafda hoşgörülü olmalı ..

ben şöyle düşünüorum benim felsefem şu ilgi göster ki alasın yani bana ilgi göstermeyen birinden aşırı soğurum benim duygularımın çoğalması için karşı tarafın ilgisi o kadar çok olucak ki içimde çoşucak çoşucak o zaman nasıl ilgili oluyorum anlatamam ama tek bi soğukluk ilgisizlik hissettiğim anda içimde ki her şey tükeniveriyosu bi nevi bana bi adım gel koşarak geliyim hesabıyım yani:1:

Ayni derecede hem kendime hemde esime saygimi gösteriyorum.
Yani onu, erkektir diye basimin taci yapmiyorum. Esitiz, bunu ona her zaman belli ediyorum.
Ayni haklara sahibiz, her konuda.
Ve cok güzel yürüyen bir evliligim var, demekki cok dogru yapiyorum. Basindan beri ezdirmiyorum kendimi.
Vallahi el üstünde tutuluyorum.

ggmsn adresım parol.as@hotmail dertlesmek ısteyenler eklesınn

Son düzenleme:
eşime bebek gibi davranırım o da bana öyle:)
birbirimize yemek yedirirz. her yaptığımızı karşılıklı olarak takdir eder seviniriz.
sabah çoraplarını giydirirz birbirimizin. ben onun sırtını kaşırım o benim karnıma masaj yapar. birbirimiz koklayarak uyuruz:) her gün en fazla 2 saat arayla telefonlaşırız:) siz nasıl davranırsanız bunu sürekliliği olduğu takdirde karşılığını alırsınız.

Ne guzel ben davranamıyorum yaaa yumusak o bana tatlı konusyo yanı askım falan dıo ben dıemıyorum msj da ama dokturuyorum oda bana oyle msj atmıyo ama nasıl tatlı konusabılırım yaa

Back
X