• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan Gömlekte en çok çeşit ?? [resimli]

WaMpiRceSs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
196
0
116
Merhabalar...Gömlek giymeyi çok seviyorum ama çok dar kız gömlekleri değilde daha çok amerikan filmlerinde bayanların giydikleri gibi.Gömlek,altında ise bir bluz yada tshirt giyiyorlar hani...O tür daha çok erkeksi gömlekler arıyorum.Örnek vermek verekirse Mavi'nin bir gömleği var mesela daha doğrusu katalog çekimlerinde var ama normalde olmayan ürünü.Örnekteki gibi gömlekler en çok hangi markada var veya nerede satılıyor ?

vbnmk.jpg

Bende resim ölü gözüküyor bu olay bu siteden kaynaklanıyor normalde resmi görmek için ; http://img11.imageshack.us/f/vbnmk.jpg/

Son düzenleme:
Merhabalar...Gömlek giymeyi çok seviyorum ama çok dar kız gömlekleri değilde daha çok amerikan filmlerinde bayanların giydikleri gibi.Gömlek,altında ise bir bluz yada tshirt giyiyorlar hani...O tür daha çok erkeksi gömlekler arıyorum.Örnek vermek verekirse Mavi'nin bir gömleği var mesela daha doğrusu katalog çekimlerinde var ama normalde olmayan ürünü.Örnekteki gibi gömlekler en çok hangi markada var veya nerede satılıyor ?

vbnmk.jpg

Bende resim ölü gözüküyor bu olay bu siteden kaynaklanıyor normalde resmi görmek için ; Imageshack - vbnmk.jpg

bu tarz gömlekler bi ara çoktu 2 sene önce falan geçenlerde lcw de gördüm xside markasında vardı bide collezione da bu tarz şeyler bulablrsn orda görmüştm...

şuan üstümde canım mudodan aldım aynı resimdeki gibi lacivert :) mudo outletten aldım ama inlet mağazasında göremedim :)

Back
X