Bayan Jinekolog Önerisi ve Muayene Ücretleri?İstanbul-Avrupa.Yardım lütfen!

roxelanne

instagram: eyuplubirhanim
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
287
252
103
34
Gebeliğimin üçüncü ayını on tane doktor değiştirerek de olsa tamamladım.
Bezmi Alem Vakıf Gureba'da takiplerime devam ediyordum fakat ben konuşmazsam konuşmayan yat ultrasona kalk güle güle tavrıyla artık tahammül edemediğim doktorlar yüzünden daha fazla devam edemeyeceğim sanıyorum.
Bebiş iyi mi nasıl bu haftalarda neler olur beni neler bekler ne yapmalıyım ne yapmamalıyım vs bunları ben neden internetten kulaktaN dolma öğreneyim ki?!
Özellerin muayeneleri çok uçuk olduğu için devlet daha güvenilir diyeneskileriin gazına gelip dayandım ama olmuyor.
Bugünkü kontrolümde sabrım taştı... köpek muamelesi görmeye dayanamıyorum.
İlk çocuğum ama kesinlikle ilgilenilmiyor.

Lütfen Avrupa yakasında bir bayan uzman tavsiye edin ve muayene ücretlerini biliyorsanız bilgilendirin.
Yoruldum doktor aramaktan...

Eskiden hamileliğimin ileriki dönemlerini düşünüp bulunduğum ilçeden uzak yerleri istemezdim ama artık her fikre açığım.

Yardımınıza ihtiyacım var. Resmen buradan faydalanıyorum her konuda. Bekliyorum :(

Canım merhaba beyoglu kasımpasada oturuyorum ımran akyol kadın dogum uzmanı cok ıyı ve ısıınde cok basarılı bır kadın.. Ona gıdıyorum cok memnunum ultrasonu detaylı ve kendısı cok cana yakın guven verıcı. Bız hamılelerın bu donemde olan hassasıyetını endıselerını guven verıcı bılgısı ve ıctenlıgıyle aza ındıren cesaret veren bı doktor.. Muayanesı 120 tl kontrol ucretsız..Tavsıye ederım..

Muayene ücreti çok fazla... Ona gidemem sanırım. Zaten hastane olması daha iyi özel muayenehaneyi de hiç düşünmedim, düşünmüyorum. :KK43:

Yok mudur başka bildiğiniz?
G.O.P çevresindeki hiçbir hastane ve doktordan memnun olan yok sanırım.

Muayene ücreti çok fazla... Ona gidemem sanırım. Zaten hastane olması daha iyi özel muayenehaneyi de hiç düşünmedim, düşünmüyorum. :KK43:

Cnm balat or-ahayim hastanesi opr.dr meltem özben sgk ücreti 85 tl ben ona gidiyorum gayet ilgili alakalı oldukça memnun kalırsın hem doğumun hangi saat hangi gün olursa olsun kendisi geliyor diğer hastaneler gibi kim nöbetçiyse o girer yapmıyorlar..

Bende 13. haftadayım ve Gop civarında bir doktor arıyorum ancak şu ana kadar karar verebilmiş değilim
Yunus Emre'de yeni açılan Abacıoğlu'nda Sibel hanıma 1 defa gittim gayet ilgiliydi önceki tahlillerimi de isteyip baktı , ayrıca yeni olduğu için muayene 20 tl normal doğum da 200 tl..aklımdaki seçeneklerden birisi bu..

Birde Belde tıp merkezinde Nurhan hanımı öneren çok bende gebelikten önce 1 defa gittim ama hastası çok fazla olduğu için bazen randevularda aksilikler çıkabiliyor , doğumu da Şafak hastanesinde yaptırıyormuş...
Şimdilik ikisi arasında kararsızım..

Özel Gaziosmanpaşa hastanesinden de memnun olanlar var ama orasının doğum fiyatları çok uçuk normal doğum bile 2000 tl ye yakın olduğu için ben düşünmüyorum orayı..

Ben sultangazi de bahat hastabesinde aysen ozcan a gidiyorum, doktor cok iyi ilgili herseyi guzelce anlatiyo. Hastane sistemi olarak biraz sikintili sabah erkenden gidip sira almak gerekiyo randevulu calismiyorlar, muayene usreti 45 tl, normal dogum 450, sezeryan 600 tl.Doktor normal dogum yanlisi ve cana yakin. Erken kalkip o yorgunluga doktorun ilgisi yetiyo imkanin varsa tavsiye ederim

Bende 13. haftadayım ve Gop civarında bir doktor arıyorum ancak şu ana kadar karar verebilmiş değilim
Yunus Emre'de yeni açılan Abacıoğlu'nda Sibel hanıma 1 defa gittim gayet ilgiliydi önceki tahlillerimi de isteyip baktı , ayrıca yeni olduğu için muayene 20 tl normal doğum da 200 tl..aklımdaki seçeneklerden birisi bu..

Birde Belde tıp merkezinde Nurhan hanımı öneren çok bende gebelikten önce 1 defa gittim ama hastası çok fazla olduğu için bazen randevularda aksilikler çıkabiliyor , doğumu da Şafak hastanesinde yaptırıyormuş...
Şimdilik ikisi arasında kararsızım..

Özel Gaziosmanpaşa hastanesinden de memnun olanlar var ama orasının doğum fiyatları çok uçuk normal doğum bile 2000 tl ye yakın olduğu için ben düşünmüyorum orayı..

Arkadaşım beldeye gidiyor ama şafakda doğum 3000 i buluyor muş
ben duyguya gidiyorum ayten hanıma memnunum da doğum ücretleride makul

Duygu hastanesi ayten hanıma gidiyor m ben 50 tl muayene ücreti gayetde memnunum

Larimar Larimar çok teşekkür ederim not aldım.
Peki sezaryen normal arasında hangi tarafa daha yakın?
Hayati tehlike olması dışında sezaryene katiyyen karşıyım, Meltem hanımın tavrından anlayabiliyor musun hangisini önerdiğini?

cambaz cambaz sana da çok teşekkür ederim bunu da not aldım.
Sanırım gideceğim kendisine. Sezaryen konusunda Ayten hanım nasıl peki?

G.o.p Şafak çok tuzlu arkadaşlar sağolun ama veremem. Vermem daha doğrusu...

Gebeliğimin üçüncü ayını on tane doktor değiştirerek de olsa tamamladım.
Bezmi Alem Vakıf Gureba'da takiplerime devam ediyordum fakat ben konuşmazsam konuşmayan yat ultrasona kalk güle güle tavrıyla artık tahammül edemediğim doktorlar yüzünden daha fazla devam edemeyeceğim sanıyorum.
Bebiş iyi mi nasıl bu haftalarda neler olur beni neler bekler ne yapmalıyım ne yapmamalıyım vs bunları ben neden internetten kulaktaN dolma öğreneyim ki?!
Özellerin muayeneleri çok uçuk olduğu için devlet daha güvenilir diyeneskileriin gazına gelip dayandım ama olmuyor.
Bugünkü kontrolümde sabrım taştı... köpek muamelesi görmeye dayanamıyorum.
İlk çocuğum ama kesinlikle ilgilenilmiyor.

Lütfen Avrupa yakasında bir bayan uzman tavsiye edin ve muayene ücretlerini biliyorsanız bilgilendirin.
Yoruldum doktor aramaktan...

Eskiden hamileliğimin ileriki dönemlerini düşünüp bulunduğum ilçeden uzak yerleri istemezdim ama artık her fikre açığım.

Yardımınıza ihtiyacım var. Resmen buradan faydalanıyorum her konuda. Bekliyorum :KK43:
Bak canım bi kaç mjını takip ettim faydası olur mu bilmiyorum. Benim sağlık sigortam yok devlet Analık Sigorta'sı çıkarmış SSK lı gibi ödüyorum Bağcılar medilife hastanesine gidiyorum çok sakin çok güzel bi hastane yeni açılmış tertemiz ocakta açıldı. Yeşim işleyene gidiyorum 3. Çocuğuma hamileyim ve doktorum aynı okadar memnunumki takip ediyorum nereye gitse o hastaneye giderim. Muayene ücreti 12 tl ödüyorum tahlillerimi ilk ay 60 tl ye yaptırdım daha doğum fiyatlarını konuşmadım. Yani hem ucuz olsun hem yakın olsun hem kolay olsun hem ilgili olsun hepsini bi arada bulamazsın. Bende eyüp tarafındayım hatta Eyüp'ten daha ilerde ama herşey sağlık için üşenmeuip yorulup gidicen. Doğumada Allah yardımeder. O günde taksiyle yetişirsin doğuma. Randevusuz çalışmıyorlar bilgine

Back
X