- Konu Sahibi kelebek2006
Arkadaslar, siz evli bir bayan olarak saat kaca kadar tek basiniza disarida (ya da bir arkadasin evinde) kaliyorsunuz? Belli bir saatte evde olacaksiniz diye kocaniz tarafindan bir kisitlama var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar, siz evli bir bayan olarak saat kaca kadar tek basiniza disarida (ya da bir arkadasin evinde) kaliyorsunuz? Belli bir saatte evde olacaksiniz diye kocaniz tarafindan bir kisitlama var mi?
benim sevgilim kısıtlama yapıyor akşam izin alacaksın diye bi kaç kere yapmadım izin konusu sinirlerimi bozuyor anlamıyorum haber vermem yeterli değil mi evli olanlar için de soruyorum ?erkekler niye böyle yapar :44: baskı bunalıma sokuyor beni bi kaç kez tartıştık ceza olarak 8 e çekti saati izin almazsam ayrılırız diyor bu kadar önemli mi bu
![]()
Konu zaten izin almak degil disarinin malesef kötü olmasi. Yasiniz kac bilmiyorum ama genc kizlarin gec saatlere kadar disariya cikmasini uygun bulmuyorum. Tabiki yanliz bir sekilde. Etrafinizda güvendiniz birileri olursa bu da fark eder. Yasadiginiz sehre, nereye gideceginize göre degisir.