• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan polis var mi sitede yardim eder misiniz çözümsüz kaldim?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Hanımlar merhaba . Şubat ayinda telefon kaybettim. Kaybolunca bir arkadaşımla beraber emniyete ve savciliga gittik.Emniyette ifade verdim.O an ulaşmak icin bende telefon olmayınca irtibat numarasi olarak arkadasimin numarasini verdik. Sonra ben yeni numara alinca savcilikta dosyaya kendi numarami yazdim. 3 4 gun icinde de dosyam kapatildi cunku kaybolmustu telefon .Ben de o 3 4 gun de unuttum arkadasimin numarasini verdigimi.Yeni aklima geldi.Emniyete de bir arkadas araciligiyla söyledik polislere .Dosya kapandigi icin numarayi degistiremiyotlarmis ,bu numara sadece telefon bulunursa haber vermek icin irtibat numarasi demiş. Kızlar irtibat numarasi da olsa ilerde bir sıkıntı olur mu ,arkadasimin numarayi verirken yanimdaydi kendi bilgisi dahilinde oldu ama sonradan bir tedirgin oldum ona ya da bana sıkıntı olmasin da .Sıkıntı olacak bir durummu ?

Sıkıntı olmaz tabi. Kendi numaram diye ibraz etmemişsiniz ki irtibat numarası sadece.

Niye illa bayan (!) polis?
Ne gibi bir sıkıntı olabileceğini düşündünüz tam olarak?
işin içinde olunca net bilgi alirim diye dusundu m. Yoksa bilen herkes yoruk yapabilir çok da mutlu olurum. Bilemiyorum , telefon kaybettim o dosya arkadasimin numarasının uzerine mi görünüyor. Yoksa sadece dedikleri gibi irtibat numarasi mi.Çok da anladigim seyler değil sormak istedim

Ilerde telefonunuz bulunursa arkadaşınızı arayıp bilgi verirler sadece başka ne sorun olabilir ki?
dimi baska bir sıkıntı olmaz .Telefon kaybolunca aklim bin bir cesit senaryo geldu zaten kotu şeylerde kullanilir felan .Arkadasim da zor durumda kalmasin dedim

Eeee o an kendi telefonunuzu veremezdiniz zaten,çalınmıştı sonuç itibariyle.Hiçbir şey olmaz korkmayın.Ben de pimpirikliyimdir biraz o yüzden sizi anlıyorum ama bişi olmaz.Telefon kötü bi şey için kullanılsa dahi siz zaten emniyete başvurduğunuzdan mesul olmazsınız.Arkadaşınızla ile ise hiç alakası yok.En fazla telefon bulunursa onu ararlar sizin isminizi verirler,arkadaşınız da size haber verir o kadar.
Not: polis değilim:)

Eeee o an kendi telefonunuzu veremezdiniz zaten,çalınmıştı sonuç itibariyle.Hiçbir şey olmaz korkmayın.Ben de pimpirikliyimdir biraz o yüzden sizi anlıyorum ama bişi olmaz.Telefon kötü bi şey için kullanılsa dahi siz zaten emniyete başvurduğunuzdan mesul olmazsınız.Arkadaşınızla ile ise hiç alakası yok.En fazla telefon bulunursa onu ararlar sizin isminizi verirler,arkadaşınız da size haber verir o kadar.
Not: polis değilim:)
Tesekkur ederim :)

Back
X