• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan polis var mi sitede yardim eder misiniz çözümsüz kaldim?

yasadisi bir yere degil emniyete veriyorsunuz numarayi.. ne olabilir sizce? her seyi boyle kafaya takar buyutur musunuz?

taktım malesef kafama.:KK43:
takmayin. boyle omur gecmez. o anlarda soyle dusunun. evet bundan bir sikinti cikabilir. aldigim karar yani arkadasin numarasini vermek yanlis bir karar olabilir. ama o an icin en dogrusu oyleydi. bir sorun cikarsa ciktigi zaman dusunecegim.

henuz sorun cikmadan, sorun ciktiginda olusabilecek stresten daha fazlasini kendinize yasatiyorsunuz.

Telefonu kaybedince niye polise gittiğinizi ifade verdiğinizi ben anlamadım çok büyük para altın değil ayrıca bir hırsızlık olayı değil siz kaybetmişsini bunu işleme almazlar zaten ne alaka savcılık ortada aleni bir suç yok ki. Bulan da polise telefon çok zor götürsün. Dosyaya verdiğiniz irtibat numarası ne gibi bir soruna yol açabilir ki kapanmış bile dosya hem arkadaşında yanındaymış ne olacak ki bu kadar kafaya takacak ne var?

Yani nasıl bir sıkıntı olabileceğini düşündünüz? Benim hayal gücüm yetmiyor..

Telefonu kaybedince niye polise gittiğinizi ifade verdiğinizi ben anlamadım çok büyük para altın değil ayrıca bir hırsızlık olayı değil siz kaybetmişsini bunu işleme almazlar zaten ne alaka savcılık ortada aleni bir suç yok ki. Bulan da polise telefon çok zor götürsün. Dosyaya verdiğiniz irtibat numarası ne gibi bir soruna yol açabilir ki kapanmış bile dosya hem arkadaşında yanındaymış ne olacak ki bu kadar kafaya takacak ne var?
teror bölgesinde ogretmenim. Telefonu baska amaclarla kullanirlar diye.Hem de calinmis da olabilir akibetini bilmiyorum ki .Alışverişe diye ciktim döndügümde yoktu

Yani nasıl bir sıkıntı olabileceğini düşündünüz? Benim hayal gücüm yetmiyor..
memuruz ya gbt kaydi olur bir sey olur .arkadasimin numarasi benim.uzerimde gibi mi görünüyor.Ona bi iftira atilsa memuriyetten olsa ya da bana atilsa ben olsam birbirimizi etkiler miyiz

Sitede "erkek" polis olma ihtimali mi var ki?
Burda "bayan"dan bol bir şey yok cınım:KK76:
bence hiçte emin olmayın.

polisin nerede ve ne kılıkta olacağını tahmin bile edemezsin. bunu kötü manada söylemiyorum.

Back
X