• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayan soyunma kabinlerinde sevgili bekleyen erkekler

27yasemin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
3.259
162
373
iyi geceler bayanlar bugun sinirlerim cok bozuldu.yarin kuzenimin dugunu var ve benim giyim alisverisi yapmam gerekiyodu.16aylik bir kizim var ve vaktim kisitliydi zaten aksam uzeri 6da cikmisim disari mecburiyette.girdigim magazalarda ustumu degistiriyorum tam yan kabinde sevgili bekleyen bir asalak cikiyorum aynaya bakicam dikmis gozlerini beni suzuyo ustelik gittigim magazalarin cogunun soyunma kabini perdeli yada kapisi kapanmiyo,ya asiri rahatsiz oldum butun magazalarda sevgili yada es bekleyen adam kabinin hemen dibinde hemde.bisey giyip cikiyosun aynaya bakicam onunu arkami donecem adam dibimde kil oldum ya bazen vakit kazanmak adina pantolonun uzerine elbise gitmem gerekti bi cikiyorum dibimde sevgili bekleyen bir erkek hayret bisey ya benim esim.bayan magazalarinin icene bile girmez.bence mahremiyeti var saygisizca geliyor bana,elbisenin herturlu durusunu gormek istiyoruz onden arkadan donup duruyoruz elin herifi nemunasebet benim orami suzecek?siz nasil bakiyosunuz bu konuya bayan soyunma kabinlerine erkeklerin girmesi normalmi?bence normal degil ben.rahatsiz oluyorum.diyeceksiniz kikaklkazanmak adina ya a

Son düzenleme:
elin herifi de kabinde olan sevgilisi için fikir sahibi olmak için bakıyo zaten.. çok meraklı olduğundan değildir..
çok sapıkça bakmadıktan sonra ne sıkıntısı varki? zira aldığınızı dışarda elin heriflerinin yanında da giyeceksiniz.

Son düzenleme:
Size bakmıyordur o, olsa olsa sıkıntıdan gözü kaymıştır. Bu kadar önemsemeyin kendinizi.
Kusura bakmayın da elin kadını rahatsız oluyor diye alışverişe yanıma eşimi almadan ya da mağaza girişinde bırakarak çıkamam. Aynası kabin içinde olan mağazaları tercih edin çok rahatsız oluyorsanız.

Bence sadece karsi cins degil, kabinlerin hemen onunde kimse durmamali, bos yere kalabalik yapiyorlar,

fakat bahsettigniz soyunma kabinlerinin koridor girisi ise, illa birinin sevgilisi olmasina gerek yok, alisveris yapan herhangi biri de gorebilir...

Ayrica ustunuz basiniz acik degilse sizi insanlarin gormesinden neden rahatsizlik duyuyorsunuz ki?
O kiyafeti giydiginizde de disarda gormeyecekler mi?
suzmesi tacize girer, buna tepkinizi verebilirdiniz...

Ustunuze tam oturmadigi icin ise sadece erkegin gormesi degil, tam olarak giyemedigniz seyle kabinden cikiyorsaniz insanlarin bakmasindan duydugnuz rahatsizligin nedenleri arasinda kendinize de pay bicmelisiniz bence.

Niye girmesin ki erkekler kadın mağazalarına?
Ben de alışverişe çoğu zaman eşimle çıkarım. Nedeni ise; zevkine güvenmem.
Kimi zaman ben giyinirken, gider gezer bu güzelmiş baksana diye getirir. Çok nadir vardır elbet kötü niyetli kişiler ama sizi süzdüklerini düşünmüyorum. Önündeyseniz, öylesine bakıyordur.

Kadinlar erkekleri niye alisverise surukuluyor, ben de bunu cozemem. Adamlar kabin disinda beklemektan baska bir islev yerine getirmiyor, cogu alisverisi zaten sevmiyor, kadin giyimiyle de bir ilgileri yok, ustundeki oldu mu olmadi mi konusunda ne fikirleri ne vizyonlari ne de ilgileri var :) Adamlara bosuna iskence bence.

Bence sadece karsi cins degil, kabinlerin hemen onunde kimse durmamali, bos yere kalabalik yapiyorlar,

fakat bahsettigniz soyunma kabinlerinin koridor girisi ise, illa birinin sevgilisi olmasina gerek yok, alisveris yapan herhangi biri de gorebilir...

Ayrica ustunuz basiniz acik degilse sizi insanlarin gormesinden neden rahatsizlik duyuyorsunuz ki?
O kiyafeti giydiginizde de disarda gormeyecekler mi?
suzmesi tacize girer, buna tepkinizi verebilirdiniz...

Ustunuze tam oturmadigi icin ise sadece erkegin gormesi degil, tam olarak giyemedigniz seyle kabinden cikiyorsaniz insanlarin bakmasindan duydugnuz rahatsizligin nedenleri arasinda kendinize de pay bicmelisiniz bence.
kalabalık kısmına ben de katılıyorum. onun kadını erkeği yok malesef..

Ben rahatsız olmuyorum pek... ancak sirti acik bluz deneyip sutyeni o an uygun olmayip arkadan gözüken kişiler ya da eteği o an giymiş bacagi uygun olmayan ve ya siyah camasirla beyaz elbise deneyen kadınlar olabiliyor bu rahatsizlik için haklilar ..

Her an denedigimiz kiyafete uygun olamiyoruz sonuçta..

Kadinlar erkekleri niye alisverise surukuluyor, ben de bunu cozemem. Adamlar kabin disinda beklemektan baska bir islev yerine getirmiyor, cogu alisverisi zaten sevmiyor, kadin giyimiyle de bir ilgileri yok, ustundeki oldu mu olmadi mi konusunda ne fikirleri ne vizyonlari ne de ilgileri var :) Adamlara bosuna iskence bence.
Cok haklisin miss ama durum su, en azindan benim adima... Bos zamanimi sevgiliyle gecirmeyi cok severim, ama alisveris yapmayi da cok severim, sonunda kesisim kumesi soyunma kabinin onunde bekleyen sevgili oluyor, uzgunum:KK53:

Konuya gelince, kismen haklisiniz benzer durumda ben de sinir olurum, ama o kisinin terbiyesizligiymis, konu esiyle ya da sevgilisyle alisveris yapan, o esnada ona yardimci olan ya da fikrini belirten erkek olmamali, o adamin yaptigi hanzoluk olmali... Bu sokakta ya da baska bir yerde de karsilasabileceginizi bir durum... Ben de erkek kabinine daliyorum, kimsenin kicini basini gormek degil derdim, esime yardimci olmak...

kabinde ürün denerken eşimin fikrini almak için gel bak bi derim yok ben oraya gelmiyim kadınlar rahatsız olur der :) bidaha gel bak demiyim bari :KK54:

elin herifi de kabinde olan sevgilisi için fikir sahibi olmak için bakıyo zaten.. çok meraklı olduğundan değildir..
çok sapıkça bakmadıktan sonra ne sıkıntısı varki? zira aldığınızı dışarda elin heriflerinin yanında da giyeceksiniz.
disarda elin herifinin onunde donup donup popomuza bakmiyoruz demi ama?benim kastedigim tamda sapik tipli olanlardi esi sevgilisi sapik olmayanlar celallenmesin genede dogru bulmuyorum erkeklerin kadin soyunma kabin onunde beklemelerini

Öyle demeeee... Bende bi tane var bildiğin moda profesörü. Mecbur taşıyorum yanımda. Bundan sonra kabine sokayım bari :KK53:

adam sapık olduktan sonra mağaza dışında da süzer. yani adam sapıksa, sapıktan bu şekilde kaçınamazsınız.
ben de eşimi kabine zorla çağırıyorum. çünkü onun fikrini almak istiyorum. zaten mutlaka oluyor eşini veya sevgilisini bekleyen erkek. ben de diyorum başkası da var zaten gel diye. ben de onun giyindiği zaman erkek kabini tarafına giriyorum. ne erkek tarafında ne de kadın tarafında anormal bir durumla karşılaşmadım. benimki benim kapımın önünden ayrılmaz gözü fıldır fıldır da dönmez. mesela babama güvenip de kabine çağırmam. : ) bakar orta yaş görse gözü kayar. bilirim : p
insan eşini dostunu bilir ona göre başkalarını rahatsız etmeme önlemini alabilir. ama her erkeğe potansiyel sapık gözüyle yaklaşmanın her kadına da ... gözüyle yaklaşmaktan farkı yok.
artık her kabinde ayna var. olmadı, dışarıda giyebileceğiniz şeylere kabin dışına çıkıp bakmanın sakıncası nedir? çok özel bir şey giydiysem dışarı çıkmadan perdeyi aralar gösteririm. hatta genelde sadece perdeyi açmakla yetinirim göstermek için.

dediğim gibi sapık size denk gelmiş. ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çok sık alışveriş yapmama rağmen.

Size bakmıyordur o, olsa olsa sıkıntıdan gözü kaymıştır. Bu kadar önemsemeyin kendinizi.
Kusura bakmayın da elin kadını rahatsız oluyor diye alışverişe yanıma eşimi almadan ya da mağaza girişinde bırakarak çıkamam. Aynası kabin içinde olan mağazaları tercih edin çok rahatsız oluyorsanız.
siz icerde giyinirken kocaniz yan kabinden kiyafet denerken aynaya bakan kadini suzmuyorsa uzerinize alinmaniza gerek yok.kendimi herkez. kadar onemserim kahretsin cok guzelim yapcak bisey yok :)

Back
X