Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nerde yaptırdınız testi likefaksiyon süreniz 40 dk çok fazla acaba numuneyi çok mu beklettiler incelemk için eşiniz tekrarlasın bence tekrar testi başka bir labda.
nerde yaptırdınız testi likefaksiyon süreniz 40 dk çok fazla acaba numuneyi çok mu beklettiler incelemk için eşiniz tekrarlasın bence tekrar testi başka bir labda.
Şafak hastahanesi de yaptırdık eşimde evde yapıp getirmeyi tercih etti evimiz çok yakindaydi işleme sokmamiz gerekiyor denildi ama verdiğimiz gün beklemesi gerektiğini söylediler daha sonra
Şöyle söyleyeyim benim eşim de hareket sorunu var sayı 120 milyon sizde 12.5 milyon bizde ileri hız yüzde 12 sizde yüzde 5. Biz bu durum da 2 aşılama ve tüp bebek denemesi yaptık hiç gebelik oluşmadı bence sorunu önemseyin önleminizi alın inşallah en kısa zaman da olur kür deneyin derim
Şafak hastahanesi de yaptırdık eşimde evde yapıp getirmeyi tercih etti evimiz çok yakindaydi işleme sokmamiz gerekiyor denildi ama verdiğimiz gün beklemesi gerektiğini söylediler daha sonra
o zaman beklettikleri için sonucu etkilemiş olabilir farklı özel bi.labda yaptırın özel hastane ve tüp bebek merkezlerinin bilerek tedaviye başlansın diye düşük gösterdiklerini okumuştum burda Allah yardımcımız olsun ticarete dökenlerle karşılaştırmasın Rabbim inşallah.
Çok teşekkür ederim bugün gittim doktora ve bikac aylık takviye ile düzelebilme ihtimalinin olduğu söylendi doktor yarın eşimi de muayene edecekmiş insalalh kucaklarimz boş kalmaz..