bayanlar aranizda eşini ve sevgilisini sanal alemde işleten var mi??

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Daha onceki konularda size anlatmistim yeni tanidigim biri vardi gorup aşık olmustum oda oyle (demisti)Aşk tanimamayi dinlemiyor neyse ben onu daha yakindan tanima asamalarina gectim guvensizlik sorunu var bende bu zamanda babana bile guvenmeyeceksin diyenlerdenim benim ailemde onu biliyor onun aileside beni ciddi dusunuyorduk onunla evlenince gurbette gidecektim ailem uzuluyordu bende kara kara dusunuyordum.Sonra bu boyle olmaz dedim ben fedakarlik yapiyorum o yaparmi dedim.ilk adim facebbook sifresini istedim vermedi neymis efendim herseyin bir zamani var.Neyse ısrar etmedim hesap actim işlettim megerse gökte ararken yerde bulmus saat 11.bucukta benle mesajlasmayi kesti şimdi saat 2 ye geliyor onu islettigim hesapla hala konusuyor muhabbet koyu cokta guzel konusuyor hayatimda biri yok sizi gormek icin sabirsizlaniyorum falanlarrr filanlarrr.Şimdi söz sizde ne yapmali ben soğudum.Beni haketmiyor kesinlikle..

masallah oda atlamis hemen
ben olsam bitirirdim, bide böyle bi insana güvenip gurbete mi gideceksin?

Daha onceki konularda size anlatmistim yeni tanidigim biri vardi gorup aşık olmustum oda oyle (demisti)Aşk tanimamayi dinlemiyor neyse ben onu daha yakindan tanima asamalarina gectim guvensizlik sorunu var bende bu zamanda babana bile guvenmeyeceksin diyenlerdenim benim ailemde onu biliyor onun aileside beni ciddi dusunuyorduk onunla evlenince gurbette gidecektim ailem uzuluyordu bende kara kara dusunuyordum.Sonra bu boyle olmaz dedim ben fedakarlik yapiyorum o yaparmi dedim.ilk adim facebbook sifresini istedim vermedi neymis efendim herseyin bir zamani var.Neyse ısrar etmedim hesap actim işlettim megerse gökte ararken yerde bulmus saat 11.bucukta benle mesajlasmayi kesti şimdi saat 2 ye geliyor onu islettigim hesapla hala konusuyor muhabbet koyu cokta guzel konusuyor hayatimda biri yok sizi gormek icin sabirsizlaniyorum falanlarrr filanlarrr.Şimdi söz sizde ne yapmali ben soğudum.Beni haketmiyor kesinlikle..

ne yapılacağı var mı kendimin kim olduğunu ya söylerim ya da buluşma günü ayarlayıp gerçekleri yüzüne vurup ayrılırım ayıp yani bu yaptığı

cok kurnaz olmalısın .yoksa sen olduğunu bılıyorduma getırebılır..

Boyle bir durumda, bir kac gun konusmayi surdur derim. Sonra da bulusma ayarla. Ve uzaktan izle bakalim bulusmaya gidecekmi?

Ama yani bunlarin tamamini onu isletme amacli yap. Sonucta kendin icin yapacagin seye sen karar vereceksin. Bu adam firsatini buldugu anda aldatacak seni belli.

Bu daha şimdiden böyleyse aldatır,ama tomvejerry tomvejerry in dediği gibi sonuna kadar işletip,ortaya çıkıp yüzüğü eline verebilirsin aslında,şimdi savunma olarak alışkanlıklar,o bu der ama öyle bir dünya yok,hadi ciddi bir ilişki olmaz anlarsın ama bu da olmamalı.

Back
X