Bayanlar bana yardımcı olurmusunuz???

nilhira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
7
0
86
Bursa
Beğendiğim ve tanımak istediğm bir çocuk var. Ama bu fırsatı bir türlü yakalayamıyorum. Kendisi farklı bir şehirde oturuyor. Ona tek ulaşabileceğim yol facebook :14: (birde ortak arkadaşımız var ama bu riski çokta göze alamıyorum.) Çünkü hayatında birisi olup olmadığını bile bilmiyorum. Sizce sahte bir face hesabı açıp hayatında birisi olup olmadığını sorsam çok mu çocukça olur??? aklıma başka hiç bir şey gelmiyor.

beğendiğim ve tanımak istediğm bir çocuk var. Ama bu fırsatı bir türlü yakalayamıyorum. Kendisi farklı bir şehirde oturuyor. Ona tek ulaşabileceğim yol facebook :14: (birde ortak arkadaşımız var ama bu riski çokta göze alamıyorum.) çünkü hayatında birisi olup olmadığını bile bilmiyorum. Sizce sahte bir face hesabı açıp hayatında birisi olup olmadığını sorsam çok mu çocukça olur??? Aklıma başka hiç bir şey gelmiyor.

eğer doğru insan olduğuna inanıyorsan bence sen direk konuş böyle çoçukça şeyleri bırak.yani nasılsın falan gibi başla bir kaç gün normal sohbet et onu tanı.arkadaşınıda sorarsın yoksa ve doğru insan ise herşey kendiliğinden gelişir,

Son düzenleme:
Back
X