bayanlar benimle aynı rahatsızlığı yaşayan varmı?

kızlar duygularım okadar karısık ki kendimi cok kötu hissediyorum bundan eminim... yakında düğünüm var maşallah :nazar: herşey güzel gidiyor eksiklerim elbet var ama umrumda değil sevdiğim insana kavuşmak için gün sayıyorum kayınvalidemi seviyorum...ama korkularım benim peşimi bırakmıyor ya kötü birşey olursa diye ölüm korkusu da ekstrası sanki bir hastalığım çıkacak gibi sürekli kendimi dinliyorum hergünde bir rahatsızlığım var bununla yaşamak çok zor...
bugünden beri sağ sırtımda bir ağrı var ağrıda değil böyle sızı gibi hareket edince kendini hissettiriyor arada oluyor vücudum susuz kalmıstır diyorum böbreklerimdendir diyorum yada safra kesemde 2 adet taş var o yüzdendir diyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama kötü düşüncelerden alıkoyamıyorum safra kesesi rahatsızlığı olan bayanlar yardımcı olabilirmi?
sürekli kalpkirizi korkusu sürekli beyin kanaması kanser korkusu bununla nasıl başedeceğim pskatriye gitsem hemen ilaç tedavisi istemıyorum bunu çok ilaç kullandım ve faydasını göremedim... nasıl yenecegım bu korkumu kızlar...?

Muhtemelen panik atak rahatsızlığınız var. Bir uzman ile görüşmeli ve durum buysa tedavi görmelisiniz.
Stres dönemlerinde bu tür duygu ve düşünceleriniz artabilir, kendinizi ve sevdiklerinizi yıpratmamak için yardım almalısınız.

Fiziksel olarak ciddi bir şikayetiniz ( böbrek taşı vb) varsa muhakkak yıne bir uzmana görünmeli, es geçmemelisiniz.

butun hepsini okuyunca konuyu acmadigim halde ben bile o kadar rahatladım ki (maalesef cogumuzda varmış ama nedense icimi rahatlatti) demekki hafif panigiz ben diyorum hepimizi turk filmleri yakti. mutsuz olmadan mutlu olabilecegimiz hicbirimizin aklına gelemiyor. illaki acı cekicez ki sonunda guzel seyler yasayalim e yasamayinca da kendimizde (kocamida ya da ailemizde problem olmaması icin) problemler olusturuyoruz. ama bu dusundugumuz hastaliklarin fizige vurmasi ne kadar ilginc. demek ki hastaliklarida psikolojimizle duzeltebilriz gercek mutluluk her derde deva hı?

kızlar duygularım okadar karısık ki kendimi cok kötu hissediyorum bundan eminim... yakında düğünüm var maşallah :nazar: herşey güzel gidiyor eksiklerim elbet var ama umrumda değil sevdiğim insana kavuşmak için gün sayıyorum kayınvalidemi seviyorum...ama korkularım benim peşimi bırakmıyor ya kötü birşey olursa diye ölüm korkusu da ekstrası sanki bir hastalığım çıkacak gibi sürekli kendimi dinliyorum hergünde bir rahatsızlığım var bununla yaşamak çok zor...
bugünden beri sağ sırtımda bir ağrı var ağrıda değil böyle sızı gibi hareket edince kendini hissettiriyor arada oluyor vücudum susuz kalmıstır diyorum böbreklerimdendir diyorum yada safra kesemde 2 adet taş var o yüzdendir diyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum ama kötü düşüncelerden alıkoyamıyorum safra kesesi rahatsızlığı olan bayanlar yardımcı olabilirmi?
sürekli kalpkirizi korkusu sürekli beyin kanaması kanser korkusu bununla nasıl başedeceğim pskatriye gitsem hemen ilaç tedavisi istemıyorum bunu çok ilaç kullandım ve faydasını göremedim... nasıl yenecegım bu korkumu kızlar...?

bence en mantıklısı bir hastaneye git. bütün korktuğun bölümlere git muayene ol. sonuçlar iyi çıkınca için rahatlar.

bende de kalp krizi korkusu vardı. kalbim ağrıyordu sürekli. en son kardiyologa gittim. ekg falan çekildi. doktor bir şey yok dedi.

en azından kalbim ağrısa da şimdi bir şey yok deyip geçiyorum.:34:

Back
X