- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
Herkeze merhaba dert değil bir soru sorucaktim.
Simdi biz bi sitede yuksek giriste oturuyoruz.Asansörü mevcut sitenin toplamda 4 katli zaten lakin asansör revizyonu için toplanti yapılacakmış msj attilar simdi biraz buyuk bi meblağ para isticekler gibi acaba bizde vericekmiyiz yoksa yonetim planinada bakmadim hic ama aidatlari veriyoruz herkezle ayni ama kafama takildi ne yapmam gerek bu revizyonla ilgili..şimdiden teşekkürler
Pardon sekerim sebep?Niye bayan olmuyomu yoksa tek bayanlar yada hanimlar diye konu acan ilk benmiyim bi bak bakalimMeblağ vermeniz gerekicek.
Bu arada "bayanlar" değil Kadınlar yazmanız gerekiyordu...
anladim canim cok teşekkürler en iyisi ben toplantida ogrenim detaylarıBizim sitede giriş ve zemin katta oturanlar asansör
ile ilgili giderleri ödemiyorlar.
Diğer daireler olarak bizler karşılıyoruz.
Ekstra giderleri yani.
Yoksa onlar da sadece aidat ve demirbaş bedelini
ödüyorlar.
Bildiğim kadarı ile giriş katı dahil eşit veriliyor. Binaya ait ortak kullanım herşeyden eşit sorumlu olunuyorHerkeze merhaba dert değil bir soru sorucaktim.
Simdi biz bi sitede yuksek giriste oturuyoruz.Asansörü mevcut sitenin toplamda 4 katli zaten lakin asansör revizyonu için toplanti yapılacakmış msj attilar simdi biraz buyuk bi meblağ para isticekler gibi acaba bizde vericekmiyiz yoksa yonetim planinada bakmadim hic ama aidatlari veriyoruz herkezle ayni ama kafama takildi ne yapmam gerek bu revizyonla ilgili..şimdiden teşekkürler
Herkeze merhaba dert değil bir soru sorucaktim.
kat malikleri kanunu derken nasil ogrenebilirim acabaKat malikleri kanununa göre ödemeniz gerekiyor.
Ancak yönetim kurulu kararında zemin katlar asansör giderleri konusunda yükümlü değildir gibi bir madde varsa ödemezsiniz.
Sizinle ilgili olan kısım bu. Özellikle c maddesi. Kat mülkiyeti kanunu diye aratıp tüm maddeler ulaşabilirsiniz. Bir de kitapcığı var, her kitapçıda bulunuyor.kat malikleri kanunu derken nasil ogrenebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?