Bayanlar buraya bakar mısınız ?

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
evett hadi bakalım 2009 ekim anneleri doğum yapalı hemen hemen 8 ay geçti bakalım son hallerimiz nasıl göbişler gitmişmi yaz geldi bikiniler sahiller bizi bekler ekim kuzularıyla :))

67 ile başlayıp 81 ile biten hamileliğin ardından 03/06/2010 itibariyle ben buyrunnnnnnnnn

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Son düzenleme:
ilk yorum da benden olsun..valla harika görünüyosun...helal olsun sana..benim foto göndercek halim yok,bırak bikini giymeyi,haşemayla bile denize girmem bu halde:a015:

yav bari nasıl kilo verdin onu da anlatsaydın ya,belkim uygularıssositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
oohhh gizoşum süper topic olmuş,dökülsün bakalım ekim bebeklerinin annişleri... zemuszemus bayanssulusmile

gizoşcum :nazar:
yasemincim :nazar:

ühüüüüü ühhüüüüü ağlamak istiyorum:gitme:gece gece moralimi bozdunuz ben yatıyorum..az önce bi magnumu devirdim...şimdi boğazıma dizildi:mymeka:

bu da benim geçen haftaki halim =)) hihoyyyt

5483.jpg

Son düzenleme:
maşallah arzu süpersin:nazar:
zeynep kuşum sakın üzülme bende valla herşey yiyom yi,ne arada alıyom veriyom yine hergün yürüyom 2saate yakın bolda su içiyom sende öyle yap

sağol yasemincim opuyorumnanaktan

zeynepcim bakma sen öyle durduğuma 6 kilo daha var gitmesi gereken kaydirigubbakcemile3

fragola sağol canım,ben 20 kilo aldım doğuma kadar,meyva çok tükettim o bana kilo aldırdı...her şeyin fazlası zarar yani =) sağlıkla kucaklarınıza alın meleklerinizi inşallah canımm

sağol yasemincim opuyorumnanaktan

zeynepcim bakma sen öyle durduğuma 6 kilo daha var gitmesi gereken kaydirigubbakcemile3

fragola sağol canım,ben 20 kilo aldım doğuma kadar,meyva çok tükettim o bana kilo aldırdı...her şeyin fazlası zarar yani =) sağlıkla kucaklarınıza alın meleklerinizi inşallah canımm

amin canım çokk teşekkürler a.s. dikkat etmeye çalışıyoruz ama bakalım olduğu kadar artık boshayallersmile

amin canım çokk teşekkürler a.s. dikkat etmeye çalışıyoruz ama bakalım olduğu kadar artık boshayallersmile

hem sizin hem meleklerinizincanı sağolsun... amaaaan boşver kaç kere hamile olacağız sanki...tadını çıkarın kaydirigubbakcemile5

maşallah kızlar taş gibisiniz gerçekten
bende 55 le hamile kaldım şuan 53 kilolar gitti ama eski halim gibi fit hissetmiyorum göbek vıcık vıcıksempatiksalakcinni

yarın çektireym foto eklerim;)

maşallahhh kızlar yaaa çok imrendim 63 le doğumdan çıktım 69 a kadar çıktım şimdi 15 gündür dikkat ediyorum 64 e indim ama çakılı kaldım orda yaww gitmioo sabitlendi göbişi sormayın alıştım artık ben azcık göbişli olcam zayıflasamda zaten 60 ı buluyum kalıyım istiyorum malesef daha fazla verince yüzden gidiyoo çöküyorum o yüzden az biraz daha versem yetcek ama...
bu arada Yasemincim Gizemcim ve Arzucum fıstık gibisiniz haaa Aybikemi de face de gördüm ona zaten söz yok :nazar: gıcık şeyler noolcak lülülülülülü

Nasıl topik ama süper demi gece gece şeytanlığım tutttu :roflol:

yasemincim arzuşum sizlerede kocaman bir :nazar:

hadi kızlar hadi toplu rejime giycez bikinileri bu ay sıkalım önümüzdeki ay yupppi denize :))

işin şakası tabi bu meleklerimiz sağolsun ama kocişlerde kaçmasın :roflol:

kızlar süpersiniz hepiniz, beni sormayın hala 5 aylık hamiş gibiyim:umursamaz:

ya rarkadaşlar bende 57 ole hamıle kaldım 68 ıle doğum yaptım ama anlıyamadım nasıl oluyosa 67 ıle eve geldım hastaneden sonrada sütüm bırden azaldı dolyısıyle gece gece ballı sütler pekmez içmeler ....oooooooffffffff şimdı 62 da çakılıp kaldım gıtmıyor bı turlu.yaşlandım galıba vucut toplanmıyo

Back
X