Bayanlar buraya bakar mısınız ?

arzucum seni uzmusler ama olsun sonucta gaza gelmissin ve de cok guzel olmussun sekerim.

Bahaircim ben de sagi 1 ay kadar aldi sonra birakti orda sut bitti gogsum eski haline dondu ama sol tabi sut oldugu icin bayagi bir fark oluyor , ben de sanirim emmeyi biraktirirken zorlanacagim cunku bu ara bayagi duskun oldu.

teşekkür ederim seldacımmm Şeniz

vaayy hatunlar hepiniz süpersiniz maasallah size ..bu ekim bebeklerinin neden bukadar dadlu güzel oldukları belli oluyor..helal olsun size kızlar maasallah!!

anam onceki sayfalara bakmamisim uzun zamandir. bunlarin hepsi citir olmus:umursamaz:
bluecum aynisi bana da soylenmisti hamile misin die ( sonrasinda sanirim soyleyen cark etti cok bol kiyafet giymissin de oyle sandim dedi :olmaz:) ama demek cok azimsizim bu konuda hic gaza gelmedim maalesef alsanaalsanasmile
bahair canim saol ama o fotolarin hic birinde bu kadar kilolu deilim emin ol :kedi:

anam onceki sayfalara bakmamisim uzun zamandir. bunlarin hepsi citir olmus:umursamaz:
bluecum aynisi bana da soylenmisti hamile misin die ( sonrasinda sanirim soyleyen cark etti cok bol kiyafet giymissin de oyle sandim dedi :olmaz:) ama demek cok azimsizim bu konuda hic gaza gelmedim maalesef alsanaalsanasmile
bahair canim saol ama o fotolarin hic birinde bu kadar kilolu deilim emin ol :kedi:

gaza gelll bukecimmm kaydirigubbakcemile4

o zaman buketçim bırak afyon kaymağı yemeyi de en az o fotolardaki kadar ol....:))))))))

o fotolardaki kilom 50-55 arasi gidip gelio. poffffffff o kadar cok yolum var ki mafoldumben
bugunden itibaran kaymak yemeyi biraktim ama kaydirigubbakcemile3
yok vermem lazim ekimde kuzenin dugunu var delikafadulden

kizlaaarrrrrrrr supersiniz yaa manken olmussunuz hepiniz manken....masallah hepinize gozlerime inanamadim ...

zemuszemus mehaycım sen de baya bi verdin sanırım ticker da 7 kilo yazıyor maşallah canım...
hadiiii senden de foto bekliyoruz:teytey:

zemuszemus mehaycım sen de baya bi verdin sanırım ticker da 7 kilo yazıyor maşallah canım...
hadiiii senden de foto bekliyoruz:teytey:

canim benim numerik fotograf makinem yok koyamiyorum o yuzden :(( ama baya bir verdim ilk 4 kiloyu 64 e kadar diyetsiz sonrakileri yediklerime dikkat ederek verdim dahada vermek istiyorum hedef 55 :teytey: ama ramazan bir gecsinde bakicam icabinaa.s

Back
X