Bayanlar erkeğiniz hangi hareketiyle "tamam bu kişi beni hakediyor " dedirtti

esmerguzeli06

esmerguzeli
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
509
1
96
Ankara
arkadaşlar erkeğinizin sizi sevdiğini sizi hakettiğini gösteren bir çok hareketi vardır ama içlerinden en önemlisi vardır en özeli vardır onu yaptıktan sonra kesinlikle bu beni hakediyor ömrümün sonuna kadar bunla birlikte olmalıyım dedirtti

şimdi ilk ben cevap yazayım daha iyi anlarsınız benim sevdiğim erkek piknikteyken benim ayaklarım ayakkabılarım çamur olmuştu açık ayakkabı olduğu için derede oturup onu yıkadken gelip benim yıkamama izin vermiyip kendisinin alıp yıkaması sonra suya ayaklarımı uzattığımda ayaklarımı yıkaması sonra ayakkabılarım kurusun diye bir yere koyup kuruduktan sonra ayaklarıma giydirmesi hadi şimdi sıra sizde

canım bır erkek butunuyle ıyısı ıle kotusu ıle benı hakedıyor dedırtır, daha dogrusu benımle bu sevgıyı paylasmayı dıye dusundutturur, senın dıger konularınıda takıp edıorum aklın bıraz karısık, zor bı donemden gecıosun anladıgım kadarıyla, dua et , kıtap oku, arkadaslaarınla gorus kafanı dagıt yanı

Bana kan vermişti.. Üstelik birbirimizi çok iyi tanımayan uzaktan arkadaşlardık o zamanlar.. Bu hareketi beni çok etkilemişti..

ben onla ilişkiye başlamadan önce tek bi cümlesi etkilemişti beni.
işte erkek arkadaşım çok güçlüdür fiziksel olarak da karakter olarak da vs.

sen benim yerimde olsan kendine güvenir miydin diye sordum,
-evet çünkü seni üzmemek için gücümün maksimumunu kullanacağımı biliyorum dedi.
üzmez de sağolsun.

Back
X