Bayanlar Eşinizin-sevgilinizin Sizin Için Yaptiği En Büyük Fedakarlik Nedir?

nil88ay

MUTLU :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
433
0
96
Diğer
bayanlar kiminiz evlisiniz kiminiz nişanlı-sözlü kiminiz ise henüz sevgili...şimdi bir düşünün hayatınızda büyük yer kaplayan eşiniz-sevgiliniz sizin için nasıl büyük bir fedakarlık yapmıştı?bunun karşılığı olarak siz ne yaptınız?ağlayarak sarıldınız mı yoksa ağzınızdan birşey dökülmedi de sadece "seni çok seviyorum" mu diyebildiniz?
peki bayanlar siz eşiniz-sevgiliniz için fedakarlık yaptınız mı?herşeyi hiçe sayarcasına?

hikayelerinizi büyük bir heyecanla bekliyoruz...:1hug:

o gün aşkım aylar sonra benim şehirme geliyordu ( farklı şehirlerde yaşıyoruz )
ikimizde müthiş heyecanlıydık
tam yarım saat kalmıştı kavuşmamıza o kadar yaklaşmıştıki bana artık
aradım onu karşılayacağım yeri söyleyecektim
Aman Allah'ım telefonun ardında ambulans sirenleri duyuluyordu
Şok oldum.. içimdeki korkuyla sordum
Aşkım ne oluyo orda diye. yok bir şey 2 saat gecikicem diyip geçiştirmeye çalıştı
ama ben anlamıştım içimdeki korku daha da artmıştı. Israrlarıma dayanamadı evet kaza yaptım dedi.
Dünya başıma yıkılmıştı o an. binbir türlü şey geçti aklımdan.
Beni görmek için hem kilmetrelerce yol katetmiş , hemde az kalsın sağlığından.. canından olucaktı
Rabbim korudu. Canım sevgilimi Rabbim her zaman korusun:asigim:

:1no2:hiç bir fedakarlılığını görmedim yorum yok:çok üzgünüm:

en büyük yaptığım fedakarlık ounla herşeyi göze alarak herşeye herkese arka çıkarak evlenmem oldu daha ne olsun iyiki yapmışız< şimdi herşeyde herkesde çok güzel

canım öyle deme ya :teselli: siz birbirinizin hayatını paylaşıyorsunuz öyle olmasa nasıl evli olurdunuz?en büyük fedakarlık bu bence...a.s

fedakar olsaydı son 8 senemi acılarla tattırmazdı
bu fedakarlıkmı sence
allaha şükür 2 sene dir iyiyiz fedakar olmayamı başlıyor ne:roflol:

:))) benim aşkımda 6yıldr hiç bıkmadan usanmadan benim babamın razı olması bekliyorrr yaşlandı adamcağızzz.. kaçırmayada kıyamıyorr seni ailenden sevdiklerinden koparamam diyor... daha ne yapsın ki:)))

sağ olsun onca işinin arasından 4 ay arayala abd den süpriz yapıp doğum günümü geldi ...
sağ olsun ..canım kocacım ..allah işlerini rast getirsin ....iyiki varsın hayatımın analamı..seviyorum seni

Ben Daha Bişi Görmedim 5 Yildir Hayatindayim.ne Bi Hobisinden Nede Kişiliğinden Hiç Bişi Feda Etmedi.ben Se Onun Kadin Versiyonu Oldum çiktim.

Kaç yil geçmiş bu konunun üstünden ama fedakar kocamın işten dönüşünü beklerken anlatmak istiyorum onun fedakarliklarini..Masallah diyip baslayalim :-) ilk önce evin gözdesi olan beni en küçük kizini gelip istedi ve ben eminim bakarim, okuturum dedi, kimse inanmadi ama yapti, okutuyor, bakiyor hem de bir prenses nasildir işte öyle. Yemek yaptirmiyor, elimi sicak sudan soğuk suya koydurtmuyor, evi temizletmiyor, gecenin bir yarisi çok ama çok yorgun ve uykulu halde gelmesine ragmen alip beni ortakoye goturebiliyor, benim için gece sinema seanslarina yetismeye calisiyor, gece 3 de uyumussa sabah 5te karin agrilarim icin beni kalkip hastane hastane dolastirabiliyor, canim ne istese alabiliyor, nisanliyken kirik ayagiyla araba kullanip bayram icin yanima gelmisti. Kurban bayraminda da bi koç almis ustune isimlerimizin bas harfini yazdirmis getirmisti, en gergin anlarimi bile saygi ve sevgiyle cekiyor, günde çok kez ariyor, güzel yüzünü benden esirgemiyor ve kardeslerinin 'sen kilibiksin' demesine 'evet kilibigim, karima sahip cikmak sevmek kilibikliksa evet kilibigim' diyebiliyor. Bana kötü davrananlara asla tahammul edemiyor ve agizlarinin payini veriyor, hickimsenin sözü için beni kirmiyor, beni cok seviyor, ac olsa ve bi lokma tek kalsa bana aç değilim sen ye diyor.. yine beni düşünüyor. Allah ondan kat be kat razi olsun. Allah benim kocami başımdan eksik etmesin ve sasirtmasin. Allah kimsenin eşini sasirtmasin.. selametle..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X